USB hub Recenze Gembird UHB-OTG-02

Recenze Gembird UHB-OTG-02

Umožňuje připojení dvou standardních USB periférií do Micro-USB OTG portu vašeho mobilního zařízení-Žádné externí napájení nutné pro většinu OTG zařízení. USB hub má funkci Plug and Play. Podporovaná zařízení jsou Samsung Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy S3/S4/S5, Galaxy Tab3 8.0; Sony Xperia NX-02D, Xperia Acro HDIS12S, Toshiba REGZA Phone-T01D, Sony S-series Tablet a jiné. Délka micro USB kabelu…

Registrovaný uživatel9. července 2021

je to klasická rozdvojka. Pojme tedy 2 usb zařízení + zanechá micro usb sdířku.

Nenabíjí zařízení, ale nabíjí ZE zařízení. Potřeboval jsem nabíjet projektor + mít zapojenou flashku přes micro usb - což tento kabel nedělá. Není to jasné z popisku.

Je to jen rozdvojka.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

možnost připojit k telefonu flash disk, klávesnici i myš a třeba telefon GEM 703L utáhne i mechanický 2,5' HDD

Koupil jsem to hlavně pro možnost mít k telefonu připojené zařízení a zároveň telefon dobíjet. Zkoušel jsem to na třech zařízeních (GEM 703L, MI Mix 3 a tablet ZL10 ) a ani na jednom to nedobíjí.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2020

Funkční a za hubičku.

Registrovaný uživatel7. září 2020

Levné

Micro USB samice nefunguje ani jako pro napájení tabletu ani pro připojení klávesnice.