Mám 2 disky .Nefunguje ani SATA ani IDE u HDD .

Mám 2 disky .Nefunguje ani SATA ani IDE u HDD .
funkční
Je to přesně to, co jsem potřeboval. Už jsem dva měl a potřeboval jsem další.
Připojení externího disku k PC.
Používám denně.
Funguje to.
Nepozoruji.
Funguje, jak jsem očekával.
Na nic jsem zatím nepřišel.
Funguje na všechny hdd co jsem doma měl, od starých IDE až po satu. Jednoduchá instalace.
HDD ze stareho nefunkcniho PC jde přečíst i pouzivat jako externi disk v notebooku.
Funguje jak má, není problém
potřeboval jsem připojit starý disk IDE, abych si stáhl data do notebooku, protože PC (z roku 2001) s tímto diskem přestalo fungovat. Produkt jsem potřeboval tedy víceméně k jednorázovému použití. Žádné klady jsem nezaznamenal, protože se připojení k disku nepodařilo.
Připojení k disku IDE se nezdařilo možná i proto, že byl vadný samotný disk. Pak jsem však zkusil připojit starší CD a DVD mechaniku z toho samého PC se stejným rozhraním IDE, které byly evidentně v pořádku, ale ani tyto mechaniky se nepovedlo připojit, i když se rozběhly a systém se evidentně snažil. Bohužel mi tento produkt nakonec k ničemu nebyl.
Jednoduché a spolehlivé zařízení. Staré disky typy ATA i SATA detekuje bez problémů.
Cena.
Jednoduché zapojení.
Moc nefungoval .
Špatná kvalita? Možná jen blbý kus nevím.
Proto jsem zařízení vrátil k reklamaci a chtěl jsem vrátit peníze
Redukci jsem koupil kvůli nutnosti dostat data ze starého IDE disku na nový SSD. Bohužel někde špatný kontakt, takže se disk pořád odpojoval a připojoval. Pak jsem tedy našel nějakou pozici, kde jsem musel kabel držet a šlo to, ale bylo to otravné, držet hodinu takto disk, až se zkopíroval celý.
Bezproblémové spojení se staršími harddisky, které mohou ještě posloužit jako záložní nebo archivační
Nejde spojit s CD mechanikou
Prozatím za tu cenu super věc.
jednoduché použití
Plně funkční
Funguje bez problému
Levná cena
Funkčnost
Kompatibilita
Protože jsem ho potřeboval.A právě tento produkt dokonale vyhovoval mému požadavku.
Velmi dobré jednání obchodu.dík Janáček
funkční
konektory, je problém je nasadit
Funguje ma vsechny typy disků.
Velmi ledabyle zpracovaná přípojka el. energie pro novější koncovky disků- konektor vypadava ze zdirky.
Pominu li problem s kvalitou koncovky vse funguje.