Tmel Recenze GELCO Repair Kit opravný set pro litý mramor bílý

Recenze GELCO Repair Kit opravný set pro litý mramor bílý

GELCO Repair Kit je opravná sada určená pro opravy vaniček a umyvadel z litého mramoru. Tato sada je vhodná pro řešení drobných i větších poškození, jako jsou hlubší rýhy nebo odštípnuté rohy. Obsah balení zahrnuje nožík na očištění, odmašťovač, glazuru a tužidlo. Dále je k dispozici brusný papír několika hrubostí, hrubá lešticí pasta a jemná leštěnka.

drozd.jaroslav26. listopadu 2025

splňuje

pudajr1. června 2025

funkční jasný návod

danield7619. května 2025

bílá je opravdu bílá

malé brusné kostičky. amatér dá většinou tmelu víc a pak hodně brousí :-)

pohodově se s tím pracovalo

Registrovaný uživatel15. června 2023

Lepší než nic.

Nesedela barva a ještě po osmi hodinách to nebylo úplně tvrdý. Dávkování neexistuje a jestli mícháte jenom trochu, tak všechno děláte od oka, jelikož když smícháte všechno, tak 99% vyhodíte. Nevím kdo by měl vyštíplé na vaničce takový kus aby upotřebil všechno.

Lepší než nic. Ale myslím si, že je to zbytečně drahý.

Registrovaný uživatel3. února 2022

nevím nezkoušel jsem, použil jsem něco jiného a sadu uschoval. Produkt bude pravděpodobně v pořádku a účel splní, jen je třeba vědět, že je sada jednorázová.

Sada je v podstatě jednorázová. Obsahuje dvousložkové lepidlo. Tekuté činidlo je dodáváno v takové ne příliš praktické plastové miniampuli. Dalo by se možná pomocí zlatnické váhy poměrově odvážit namíchání menšího množství, ale nedovedu si to dobře představit, jak dlouho po otevření zbytek složek vydrží.

Na opravu např. 4mm vyrýpnutí v podstatě spotřebujete celou sadu, pokud se nechcete piplat s odvažováním na menší množství. Zatím jsem nepoužil, uschoval jsem na později a odrýpnutí jsem vyřešil Sapho Touch-Up Stick CA-15080.