Na drůbež, materiál rukojeti nerez, materiál čepelí nerezová ocel, zoubkovaná čepel, vhodné do myčkySpeciálně tvarované a ohnuté čepele dělají z kuchyňských nůžek GEFU Trincia perfektní nůžky pro řezání drůbeže. Nůžky jsou ideální pro porce kuřete, ale můžete je použít i odvážně k řezání jiných mas, například kachních, husích nebo rybích.
Speciálně tvarované a ohnuté čepele dělají z kuchyňských nůžek GEFU Trincia perfektní nůžky pro řezání drůbeže. Nůžky jsou ideální pro porce kuřete, ale můžete je použít i odvážně k řezání jiných mas, například kachních, husích nebo rybích. Nůžky jsou vyrobené z nerezové oceli, pohodlně sedí v ruce, snadno se s nimi manipuluje a díky velmi ostrým hranám nevyžadují při řezání drůbeže mnoho síly.
Zajišťovací mechanismus zajišťuje nůžky tak, aby mohly být používány ještě efektivněji. Nůžky lze mýt v myčce.