Neosouší teplým vzduchem, ale studeným. To je za prvé velmi nepříjemné, za druhé nefunkční (jste stále mokří) a za třetí i zdraví škodlivé (studený vzduch na mokré tělo).
WC prkénko je studené, když si na něj sednete, to je velmi nepříjemné. Ohřívat se začne teprve po dosednutí, trvá to cca 5 sekund.
Na začátku, zvláště u dámské sprchy, na vás stříká studená voda, až po chvíli začne téci teplá.
Toto WC bidetové prkénko je náš první výrobek od firmy Geberit a jsme velmi zklamáni. Před tím jsme měli dvě bidetová prkénka od jiných výrobců, daleko levnější, a musíme říci, že Geberit je ze všech nejhorší. WC prkénko z Hornbachu za 10 000 Kč umělo to, co neumí Geberit za 50 000 Kč. Tedy, prkénko z Hornbachu se ohřívalo, i když jste na něm neseděli, tedy sedali jste na teplé, ne studené prkénko. U prkénka z Hornbachu osoušení bylo teplým vzduchem, ne studeným jako u Geberitu, hned od začátku tekla teplá voda, ne studená jako u Geberitu. Řešili jsme, zda 1x za dva roky koupit prkénko z Hornbachu za 10 000 Kč, nebo koupit Geberit za 50 000 Kč a doufat, že 10 let vydrží. Zvolili jsme Geberit, čekali jsme švýcarskou kvalitu a udělali jsme chybu.
Prkénko jsme reklamovali, ale Geberit odmítl reklamaci uznat a řekl, že všechny výše uvedené chyby jsou v pořádku a že to tak má být. Dokonce byli arogantní a cyničtí a doporučovali nám, abychom se studeným vzduchem osoušeli opakovaně. Kdo jste někdy zkoušel pouštět si studený vzduch na mokré tělo, tak si dokážete představit, jak je to příjemné a zdraví prospěšné.
Tento výrobek od Geberitu určitě nekupujte, kvalita i přístup firmy je pro nás velkým zklamáním.