Recenze Geberit AP 112 136.230.11.1

Geberit AP112 136.230.11.1 je nízkopoložená splachovací nádržka na omítku v provedení alpská bílá. Je vhodná pro použití v soukromém a částečně veřejném sektoru. Nádržka je izolovaná proti orosování poskytuje nízkou hlučnost. Přívod vody je boční nebo vzadu uprostřed.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Geberit AP 112 136.230.11.1 je spolehlivá a kvalitně zpracovaná splachovací nádržka s variabilními možnostmi nastavení. Uživatelé oceňují její jednoduchou montáž a dlouhou životnost, i když někteří upozorňují na nedostatečné příslušenství pro upevnění. Pro většinu instalací je vhodná a splňuje očekávání.

• Jednoduchá a rychlá montáž
  • Možnost regulace množství vypuštěné vody
  • Kvalitní materiál a dlouhá životnost
  • Variabilní možnosti přívodu vody a splachování
  • Malé rozměry umožňující instalaci v omezeném prostoru
  • Dodávané vruty a hmoždinky jsou nedostatečně dimenzované
  • Spodní ventil netěsní při úplném vyprázdnění nádržky

kolarfana22. září 2025

Technicky jednoduchá,ale spolehlivá splachovací nádržka. Systém start/stop pro vlastní volbu množství spláchnutí.

Neshledány

olga.pajchlova30. srpna 2025

Kvalitní materiál, dlouhá životnost. Jednoduchá montáž.

Výměna za starou nádržku, která vydržela mnoho let.

limid29. prosince 2024

Instaloval jsem ho pred cca 25 lety.Jeho dny byly secteny a bylo prijemne, ze se jeste stale vyrabi naprosto stejny model. Montaz noveho byla proto velmi jednoducha.

z26. června 2024

vše v pořádku, se značkou Geberit dlouhodobé dobré zkušenosti

Věra30. ledna 2024

Potřebovala jsem stejnou nádržku jakou jsem měla a rozhodla jsem se po 15 letech koupit novou. Opět jsem koupila Geberit, který mi svými parametry vyhovoval. Funguje bez problémů a doufám, že mi zase dlouho vydrží.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Možnost určení množství vody při každém splachování

Velice dobrý

Registrovaný uživatel21. září 2021

Super demontoval jsem starý a šupnul nový trvalo to 15minut.

Tady budu nakupovat.

Registrovaný uživatel12. března 2021

Používáme asi měsíc. Funguje dobře, množství vypuštěné vody můžeme regulovat. Zatím jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel9. října 2020

Jest variabilní, se dvěma možnými způsoby splachování a třemi možnými posicemi přívodu vody. Také je malá, všude se vejde. Dostatečná kapacita i průtok. Blbovzdorná montáž. Nízká cena.

Vruty a hmoždinky dodávané pro připevnění ke zdi jsou mírně řečeno poddimesované. Doporučuji zakoupit vlastní. Pokud se nádržka úplně vyprázdní, spodní ventil netěsní a veškerá voda, co přiteče, vzápětí odteče. V takovém případě je nutno splachovací tlačítko přitlačit na opačnou stranu, což je problém při výškové instalaci.