Lepší jak tablety, výborný
Kdyby axistoval i v menšich, jednorázových obalech s množstvím 2 lžiček, jakýchsi blistrech, jako v zahraničí, bylo by úžasné
Je vynikající

Lepší jak tablety, výborný
Je vynikající
Ve srovnání s jinými přípravky na zažívání nepřináší očekávanou úlevu.
Velice nepříjemná chuť, která přetrvává několik minut po požití.
Přípravek jsem dále neužíval.
Zabraňuje refluxu v noci při spánku
Při osmihodinovém spánku je třeba brzy k ránu obnovit dávkováni .
Moje těhotná žena nedokáže popsat zápory tohoto produktu bez toho, aby zvracela.
Jako jediný ze všech vyzkoušených funguje a to velice účinně a rychle. Nic se mu nevyrovná. Velmi účinné.
Okamžitá úleva
Produkt nebyl dlouho dostupný a jsem moc ráda, že se u vás objevil
ihned prestane palet žaha
male mnozstvi chtelo by to aspon 500ml protoze je to dost drahe
kdyby cena byla polovicni a vetsi mnozstvi tak bych byl spokojeny.Bohužel spokojenost je jen na 40 procentech
funguje , nemá nežádoucí účinky
okamžitá úleva
nepraktické pro cesty letadlem a kabinové zavazadlo
ze všech obdobných, vyzkoušených přípravků naprosto perfektní
Příznivá cena, výborný podpůrný prostředek při reflux.
je stále dražší
funguje super,cena.
rychle působí
beru denně před spaním
Velmi účinný a šetrný
Dobře účinkuje na pálení žáhy, používám jej již několik let. 100% účinný.
Doporučuji, účinný na pálení žáhy.
Gaviscon pusobi rychle. Drive jsem si kupovala Tums, ale prestali ho vyrabet. Ostatni nabizene preparaty (Rennie apod. ) na mne nefungovaly. Gaviscon super.
Je tekuty, ve sklenici, takze toto baleni je vhodne na doma, nikoliv na cesty. Pri cestovani pouzivam Gaviscon duo efekt zvykaci tablety.
Z ruznych preparatu, ktere jsem vyzkousela, u mne vede Gaviscon.
Pomahá
Účinkuje okamžitě