Recenze Garudan GHE-1099

Recenze Garudan GHE-1099

Šikovný šicí stroj Garudan Smart GHE-1099 je perfektní volbou pro začátečníky. Stroj dává možnost výběru z 99 základních typů stehů. O starosti s navlékáním nitě do očka jehly vás připraví automatický navlékač. Stroj má ve výbavě funkci snadného šití krokové knoflíkové dírky.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Šije moc pěkně .ale to navlékaní nitě je dost špatné

to navlékaní nitě je dost špatné

Stroj se mi moc líbí

Registrovaný uživatel17. května 2022

Vynikající český produkt s mnoha programy, skvělé dílenské zpracování a spousta vychytávek.

Poté co mi dosloužil šicí stroj, hledala jsem vhodnou náhradu a se strojem Garudan to byla 100%tní trefa. Jsem maximálně spokojená.

Registrovaný uživatel30. dubna 2022

Jsem nadšená

Registrovaný uživatel5. února 2022

Zatím se s ním učím, ale jde to velmi dobře. Je tichý, dobře ovladatelný a lehký.

Tím že je lehký nevím jak bude stabilní až budu šít větší kusy.

Zatím jsem spokojena.

Registrovaný uživatel11. října 2021

Je to dobrý šicí stroj

Nic jsem na něm nenašla

Šití bylo moje práce

Registrovaný uživatel3. října 2021

Velmi spokojená

Registrovaný uživatel22. září 2021

Jsem začátečník, ale vyrábím doplňky, kdy stroj šije celé hodiny a zatím nám to šlape. Ruční ovládání místo pedálu je pro mne úžasný zlepšovák.

Doladila bych navlékání nitě. Rovněž přechod ovládání šlapky. Neustálé vytahování ze stroje bych nahradila přepínačem. Také pískot při cikcaku plastových součástek bych oželela - používám převážně tento steh.

Měla jsem stroj vyhlédnutý měsíce před nákupem. Věděla jsem co chci a jsem spokojená. Děkuji

Registrovaný uživatel19. září 2021

Mnoho funkcí...tichý chod...zatím jsem nenašla žádné nedostatky....jsem ze stroje nadšená a mohu jen doporučit