Recenze Garudan Carmen GES-1162

Carmen je plnohodnotný šicí, vyšívací a quiltovací stroj – 3 v 1. Jednoduchým nasazením vyšívací jednotky změníte šicí stroj na vyšívací. K dispozici je 162 šicích a ozdobných vzorů, 96 přednastavených výšivek s možností nahrání vlastní výšivky, dále několik druhů abecedy včetně čísel a znaků nebo ozdobné vyšívací ohraničení a obrysy výšivky. Rychlost šití až 650 stehů za minutu zaručí…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Garudan Carmen GES-1162 nabízí široké možnosti využití a jednoduchou obsluhu, ale trpí absencí českého menu a omezenými možnostmi nastavení. Pro uživatele, kteří zvládnou anglické instrukce a omezené nastavení, může být vhodný, jinak však způsobuje komplikace při používání.

• Jednoduchá manipulace a rychlé zaučení
  • Široké upotřebení díky mnoha programům
  • Samo navlékání jehly a ustřihnutí nitě
  • Pěkná a kvalitní práce při vyšívání
  • Snadná obsluha
  • Chybí české menu a jazyková podpora
  • Nedostatečné osvětlení pracovní plochy
  • Omezené možnosti nastavení stroje
  • Pedál funguje jako tlačítko bez plynulé regulace rychlosti
  • Úzký rámeček na vyšívání

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Stroj ok

Úzký rámeček na vyšívání.

Dobrý, rychle reakce

Registrovaný uživatel28. února 2022

se strojem se teprve seznamuji a zkouším .

škoda že neni české menu.. ale snad to zvladnu

Registrovaný uživatel4. února 2022

Zatím se učím, takže nadšení

Registrovaný uživatel25. ledna 2022

Pěkný stroj, protože jej máme teprve jeden den, vyzkoušely jsme jen to základní, na více zatím nebyl čas. Ale s těmi základy jsme spokojeni.

Již ale dva problémy. Nainstalované navlékání nití nepracuje, musíme navlékat ručně jako u starého stroje. A jak to máme dělat správně, to není kde zjistit, protože malůvka jako návod k použití. Druhý, mnohem větší je to, že ve stroji jsou tři jazyky čínskými znaky, vietnamština, italština, ruština a další světové jazyky, ale v tomto českém výrobku chybí čeština. Nainstalovaný displej není určen Čechům. Škoda, protože v dnešních přístrojích z ciziny čeština nechybí.

Kdyby se český výrobce nestyděl za vlastní řeč, bylo by hodnocení lepší. Tento nedostatek by se měl alespoň objevit v popisu na stránkách firmy, kde se vychvaluje ovládání přes displej, ale není napsáno, že je zapotřebí překladatel. Škoda, škoda, škoda.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Jednoduchá manipulace, hned jsem se pustila do šití. S vyšíváním se teprve seznamuji. Jsem nadšená.

Nedostatečné osvětlení pracovní plochy.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Není české menu

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

Pozerala som na neho na internete a sa mi zapáčil.Rýchlo sa naučíš ho použivať,pekná práca.Používam ho stále ,lebo stále ma niečo nové napadne.

Inštrukcie sú v anglickom jazyku ,čo ak neviem anglicky ,tak to sťažuje jeho používanie.Veľa plastu.

Vcelku som spokojná.

Registrovaný uživatel20. října 2021

- vyšívání v pořádku

- návod je velice stručný a chybí mi tam dost údajů aby člověk na začátku pochopil jak to funguje - v nastavení stroje se prakticky nic kromě jasu a jazyku nedá upravit a vše je zaheslovane a hesla nikde - také mě dost překvapilo že stroj ani nelze dát do češtiny což je velké zklamání pokud jste český výrobce - jeden z největších problémů je ale samotné šití.. pedál není vlastně vůbec pedál ale prostě jen tlačítko, je jedno jak pedál seslapnu vždy na začátku vždy jede pomalu a poté zrychlí na rychlost kterou si nastavím.. prostě jako kdybych šila s automatickým sitim... bohužel takhle by pedál fungovat neměl.. doufala jsem že to půjde nastavit ale jak jsem psala vše je zaheslovane a hesla jsem nenalezla - zaposivani, tlačítko ne vždy reaguje a musím to vždy až moc mačkat aby stroj měl na to nějakou odezvu, také pokud chci zaposit musím nejdřív stejně šít rovně, že nemůžu zastavit na chvíli stroj a poté jen zaposit konec - před každým šitím musíte čekat než naběhne systém

bohužel jsou to takové základní chyby bez kterých nejsem úplně schopná se obejít

Registrovaný uživatel15. července 2021

zaujalo mne jeho široké upotřebení - velmi mnoho programů jsem nadšená ze samo navlékání jehly a ustřihnutí nitě jednoduchý a srozumitelný návod snadná obsluha

chybí nějaký obal na stroj a příslušenství zatím jsem jiné nedostatky neshledala