porovnáním s více přístroji měří přesně
chybí znázornění tlaku

porovnáním s více přístroji měří přesně
chybí znázornění tlaku
Při nízkých vlhkostech velmi dobrá přesnost ( dle psychrometru 30%-75% )
Při vysokých vlchkostech ukazuje čidlo nižší hodnoty.Málo větracích otvorů i když jsou naznačené ale nejsou průchozí.Tak nevím jestli mám ty otvory dodělat.
Jinak spokojen.
Stejně jako meteostanice za mě TOP
Dokoupeno jako druhé čidlo k meteostanici GARNI 618B. Pravděpodobně velmi přesné - na obou čidlech za všech okolností totiž vždy naměřeny naprosto stejné hodnoty, nebo hodnoty s rozdílem pouze max. 0,1°C teploty a 1% vlhkosti (pozn.: neměl jsem možnost srovnání s jiným referenčním teploměrem/vlhkoměrem). Stejný max rozdíl naměřené teploty a vlhkosti zaznamenán i mezi 063H a vlastní jednotkou meteostanice 618B (pravděpodobně používá Sensirion i ona).
Po předchozí zkušenosti s meteostanicí z Lidlu, kde rozdíl naměřených teplot mezi jednotkou a vlastním bezdrátovým čidlem byl min 1°C a klidně i 2°C a nezřídka vypadávalo spojení, pochybuji, že lze za "rozumné" peníze sehnat něco přesnějšího než meteostanici z řady Garni 61x a k tomu čidlo 063H