Příjemně se nosí, hezky reagují, mají krásně čitelný display
Na takovéto hodinky mají grafiku, kterou bych očekával u dětských hodinek, ale to může být subjektivní, někomu se to může zrovna líbit

Garmin Venu 4 45 mm nabízí výbornou výdrž baterie, intuitivní ovládání a širokou škálu sportovních funkcí. Uživatelé oceňují pohodlné nošení a kvalitní displej, ale někteří zmiňují náchylnost lunety k oděrkám a drobné nedostatky v ergonomii řemínku. Celkově hodinky splňují očekávání pro každodenní i sportovní využití.
Příjemně se nosí, hezky reagují, mají krásně čitelný display
Výdrž baterie, jednoduché ovládání, celkem hodně sportovních aktivit. Pohodlné nošení s textilním řemínkem. Pěkné ciferníky v základu, možnost upravit data i barevné schéma.
Velmi stručný návod, spoustu nastavení vůbec neuvádí. Trochu mi vadí senzor okolního osvětlení. Dlouho trvá než se přizpůsobí, v šeru prakticky nepoužitelný.
Povedené hodinky, velikost 45 mm akorát na moje zápěstí. V černém provedení jsou decentní, vhodné i do společnosti, hlavně s koženým řemínkem. V podstatě nemám co vytknout, snad jen hlasitost při telefonování (druhá strana mě slyší špatně a slabě).
Vydrž baterie, displej. Funkce a výbava.
Skvělé hodinky.
Super hodinky
-vzhled hodinek
-funkce
-dlouhá výdrž baterie, při běžním používání vydržela 12 dní
řemínek má u této verze jen 1 poutko a ukončení je vně-nepohodlné, konec pásku se zadrhává
u předchozích hodinek jiné značky byl pásek ukončen dovnitř, což bylo lepší
intuitivní ovládání
Hodinky splňují vše co jsem chtěl, výdrž baterie, zdravotní metriky, sportovní funkce - vše OK.
Luneta je velmi citlivá na oděrky, ocenil bych trochu odolnější materiál nebo povrchovou úpravu.