Výdrž baterie ok
Poměrně lehce se škrábe sklíčko, předchozí vivoactive 3 nemají po letech ani škrábance a tady už lehké škrábance jsou, je zde jinak řešena luneta takže nechrání. Doporučuji ochranné sklo
Obecně jsme spokojená

Výdrž baterie ok
Obecně jsme spokojená
pěkně zpracované
Na notifikace naprosto nepoužitelné -
stále se odpojují
Hodinky jsou hezké, ale tím to končí, stále se odpojují od telefonu, nefunguje volaní přes Bluetooth, notifikace, škoda že jsem si něco o nich nepřečetl na garmin fórum, řeší to tam spousta uživatelů. Reklamace neuznána. Rada od podpory garmin restartovat hodinky, znovu spárovat- už mně to nebaví
hrozně předražený šmejd a garmin se k tomu neumí postavit. Jestli se chcete nervovat tak si je kupte.
Výdrý baterie, sportovní funkce
Funkce, design
Koupeno pro přítelkyni. Splňuje očekávání. Hodně zdravotních metrik. Hlavně výdrž baterie proti AW.