Poměr cena výkon jsem spokojený
Jsem spokojený a doporučil bych je kvalita za rozumnou cenu

Poměr cena výkon jsem spokojený
Jsem spokojený a doporučil bych je kvalita za rozumnou cenu
Používal jsem hodinky Amazfit GTR2 ale začal problém s aplikací ZEPP, stále nějaké aktualizace pro nové produkty a hodinky to asi rozhodilo. Rozhodl jsem se, že se poohlédnu po něčem jiném. Tak jsem brouzdal internetem a koukal na recenze. Vyhrál Garmin Venu 2 - Krásné elegantní hodinky plné funkcí a hlavně přesnější než výše uvedené... Je to můj celodenní společník, jak po stránce zdravotních funkcí, tak po stránce sportovní. Kdybych se měl znovu rozhodovat, tak to budou zase hodinky Garmin.
Zatím jsem se s ničím negativním nesetkal.
Krásné, elegantní, které můžete vzít i k obleku a budou vypadat decentně. Dělají co mají a doprovodná aplikace je taky super.
Výdrž baterie při zapnutém měření tepu 8 dní
GPS geolokace
Platba kartou
Jas
Ovládání
Garmin aplikace
Spárování a notifikace z mobilu (Samsung Galaxy Z Flip 3)
Upozornění na blížící se menstruaci
Lehce elegantní oproti jiným sportovním hodinkám, které vypadají více sportovněji
Rozhodně nelituji zakoupení, precizní měření sportovních aktivit a placení zápěstím, spolu s dalšími funkcemi rozhodně stálo za tu koupi, ovšem záleží, co od chytrých hodinek očekáváte a jak dokážete využít jejich potenciál
Výdež při měření vetšího počtu aktivit denně (2-3 dny) nebo třeba celodenního výletu(1 den)
Dlouhá výdrž baterie (10 dní při běžném používání)
Garmin Pay funguje dobře.
Velikost - hodinky nejsou příliš velké, řekl bych tak akorát.
Hodně funkcí.
Možnost stáhnou mnoho různých ciferníků.
Dobrá, přehledná aplikace v telefonu.
Bezproblémové spárování s telefonem.
Hodinky sami detekují aktivitu (např. jízdu na kole).
Hodinky mám zatím cca měsíc a naplnily mé očekávání.
Výborný výrobek,vřele doporučuji.
Super hodinky, maji vše co potřebuji..
Propojeni i s mojí inzulinovou pumpou.. To cením na trhu není moc hodinek které to umí..
Vůbec nefunguje oznámení notifikace
Decentní design, dlouhá výdrž baterie, velké množství aktivit a aplikací
Omezenější komunikace s iPhonem (nejde odesílat odpovědi na sms, krátké reakce na volání …)
Zatím mám hodinky krátce.Jsem spokojen.
Hodinky sedí krásně na ruce,a má vše co člověk potřebuje.
Kupte,nebudete litovat,jsou boží
Výdrž baterie, design, Garmin pay
Očekával jsem více funkcí, více možností v nastavování menu.
Koupil bych opět
výdrž
design
funkce
Vše zatím jede jak má.... Spokojenost....
Po fenix 3 a 5 naprostá spokojenost
Hodinky by byly super, kdyby se mi dvakrát nezasekly a od té doby nabíjím každý den... výdrž by měla být minimálně týden
Výdrž baterie
Pro sportovně založené mnohem lepší než nějaké Galaxy watch 4
Spolehlivé hodinky, snadné propojení s mobilním telefonem, dobře vyladěná a přehledná aplikace, výdrž až 7 dnů. Velká spokojenost!
Super display.
Ekosystém garmin
Kvalita garmin
Dá se nastavit AOD při aktivitě
Přecházel jsem z Forrunner 645 a nepříjemně mě překvapily některé chybějící funkce ve Venu2. Konkrétně chybí funkce zhodnocení výkonu a doba regenerace po aktivitě. Žádná recenze toto nezmiňuje:-(
Celkově spokojenost. Přechodu z Forrunner řady nelituji.
Nový senzor snímače tepu, přesnější měření a vyhodnocování výsledků body batery, spánku atd.
Neni to jako AW co se tyce integrace s OS, ale pro Android a nekoho kdo chce hlavne fitness funkce, skvělý tracking a vydrz rozhodne super.