Recenze Garmin Instinct Solar Surf Gray Optic

Robustní chytré GPS hodinky s aplikacemi pro Surfing. Garmin Instinct Solar je řada chytrých GPS hodinek s opravdu všestranným sportovním zaměřením. Díky robustnímu vzhledu a vysoké odolnosti jsou velmi oblíbené u složek IZS. Garmin Instinct Solar jsou robustní chytré hodinky pro outdoorové nadšence i sportovce.

2 recenze

Registrovaný uživatel13. května 2022

Baterka, přesnost a GARMIN.. i přes zápory převládá spokojenost...

Pro CHLAPA jsou menší, chybí mi fotbal v aktivitách, černobílé, malý výběr nehezkých ciferníků

8 z deseti... O nevýhodách jsem věděl dopředu a jen si je potvrdil .

Registrovaný uživatel15. září 2021

Intuitivní ovládání tlačítky. Design. Jsou lehké a na ruce nejsou cítit. Dá se s nimi v pohodě spát. Rychlá lokalizace a poměrně přesné měření aktivit. Výdrž baterie ve srovnání s chtrými hodinkami je skvělá. Nechci dostávat notifikace z telefonu, tak 4-5 x týdně zaznamenávám aktivitu a nabíjím cca po 14 dnech. Oproti "chytrým" jsou takřka nezničitelné. Skvělá čitelnost displeje za všech okolností.

Chybí některé sporty jako rollerskating nebo skateboarding. Dodal jsem ručně a použil stejné paramentry pro měření jako u běhu. Synchronizace dat s telefonem je velmi pomalá (20-30 sec).

Vyšší cena je akceptovatelná vzhledem ke kvalitě, kterou jsem dostal. Výkon je velmi přesvědčivý a po zkušenosti s několika chytrými náramky a Samsung Active 2 bych se zpátky rozhodně nevracel.