Chytré hodinky Recenze Garmin Instinct 3 45 mm Solar

Recenze Garmin Instinct 3 45 mm Solar

Garmin Instinct 3 45 mm Solar jsou chytré hodinky, které nabízejí širokou škálu funkcí pro sledování zdraví a sportovních aktivit. Díky robustnímu designu a odolnosti jsou vhodné pro různé outdoorové aktivity a náročné podmínky. Jednou z klíčových vlastností těchto hodinek je jejich výdrž baterie. V režimu chytrých hodinek mohou díky solárnímu dobíjení dosáhnout až neomezené výdrže.

david.znamenacek29. září 2025

Ovladani tlacitkami super, nastaveni obrazovek pri jednotlivych sportech, ciselniky modifikovane ze shopu a vystaci skvele i ty co jsou zadara. Presel jsem z Apple Watch 10 a musim rici, ze takova svoboda pohybu a nemyslet na baterii, pac ta vydrzi s aktivnim pouzivanim necely tyden. Solar take super, ackoliv letos nebylo toho slunce prilis, na jedne ture cca 4 hod. jsem prinzapnute chuzi - GPS - ztratil dik slunci pouhe dve % z baterky. Za mne jedny z nejlepsich hodinek na trhu za tuto cenu a navic se mi pod paskem a hodinkami nedela vyrazka, jako u Applu. Implementace odpovedi na zpravy a hovory by bodlo, ale kdo by to delal, na mobilu je to pohodlnejsi, proto nedavam jako zapor.

Ja ani nevim, jestli mi neco vadi. 3. mesic a porad mne prekvapuji - mile. No mozna bych bral wifi a prijmuti hovoru jako handsfree, kdyz je mobil mimo dosah bluetooth, ale na wifine.

Za cenu pod deset tisic jsou tyto hodinky best off!

Varianta Twilight/Twilight Band
john.premysl16. července 2025

Hodinky jsou hezké a dělají co mají dělat.

Varianta Twilight/Twilight Band
H.Kantor8. července 2025

super výdrž baterky (i oproti původním instinctům) svítilna zachovaná váha i velikost (jako u původní generace)

silikonový pásek jsem hned nahradil nylonovým, který mi je příjemnější

Měl jsem instincty první generace a byl jsem maximálně spokojeny po celou dobu. Věřím, že kdybych nebyl lačný po funkcích, které mají I3, tak by vydržely v pohodě ještě další dlouhé roky. Od nových I3 očekávám minimálně stejnou výdrž produktu.

Varianta Black/Black Band
mkamenicky1. března 2025