párování s iOS, přesnost a rozumná cena
GPS přijímač nemá poutko na přichycení na batoh nebo na uchycení v autě. Dobře použitelné i v letadle.

párování s iOS, přesnost a rozumná cena
Mnohem levnější varianta než Aim Solo2.
Je přesný, výdrž dobrá. Používaný dva dny v měsíci celodenně..
Nemá oko k uchycení.
Používám k navigaci tablet (s Androidem), který sice má zabudovaný GPS signál, ale hodně nepřesný! Hledal jsem nějakou náhradu a našel tento produkt.
Funguje skvěle, určení polohy se zpřesnilo téměř na 100% a to i za velmi nepříznivých podmínek (zataženo, město lesy, hory).
GLO2 používám velmi často, páč jsem řidič kamionu! ;-)
Žádné zásadní nedostatky jsem nenašel, snad jen by v návodu mohlo být doporučení na aplikaci, která s přístrojem spolehlivě funguje! Já po mnohém hledání a experimentování objevil aplikaci "Bluetooth GPS".
Zatím maximální spokojenost!!! Díky! :-)
na mém Notu 3 čekám na chytnutí signálu několik minut, i 3+, tady i v mém autu s pokovenými skly a výřezem nahoře má tato externí GPSka signál hned
hned se jezdí lépe, když mi signál nevypadává, například v Katovicích či před křižovatkou