- Super funkce ohledně spánku, VST, měření tepu, vše funguje jak má.
- Využívám i trenéra Garmin a jsem spokojena s jeho fungováním. Reaguje na kvalitu spánku, zátěž, VST, atd. a podle toho upravuje tréninky vám přesně na míru. Je to poměrně dost vychytané, dost se s hodinkami shoduji, jak se cítím na trénink.
- Snadné ovládání i pro začátečníky - nepotřebujete k hodinkám manuál - po chvilce proklikávání se zorientujete a nastavíte si vše tak, jak vám vyhovuje.
- Hodinky jsou lehké a nevadí na ruce ani při stálém nošení.
- Dlouhá výdrž baterie
- Displej se hned tak nepoškrábe
- Rychlé připojení GPS.
- Při plavání občas přičte 1 bazén navíc (pokud v průběhu plavání jedné délky bazénu změníte styl).
- Při plavání v otevřené vodě podle mě špatně počítá uplavanou vzdálenost. Zřejmě je to dané tím, že pod vodou špatně chytá GPS. Vyzkoušeno pro všechny plavecké styly. Nejlépe měří asi styl prsa.
- Občas lže Body battery, v průběhu maratonu budete na nule dříve než doběhnete.
Velmi kvalitní sportovní hodinky. Využívám je pro různé sportovní aktivity, nejvíce pro běh, cyklistiku, plavání, chůzi, lyžování a lukostřelbu. U sjezdového lyžování je hezké, že dokáže počítat jednotlivé sjezdy a ukáže vám rychlost každého sjezdu. Při běhu využívám trénink Garmin a jsem s ním zatím velmi spokojena. Manžel má hodinky také a absolvoval s nimi i 24-hodinový závod, aniž by se hodinky vybily.