Chytré hodinky Recenze Garmin Forerunner 955 Pro

Recenze Garmin Forerunner 955 Pro

Chytré hodinky Garmin Forerunner 955 Pro si zamilujete hned po prvním seznámení. Mají krásný barvený displej s úhlopříčkou 1,39" a můžete je ovládat dotykem i pomocí bočních tlačítek. Kdykoliv je máte nasazené na zápěstí, měří vám srdeční tep, spálené kalorie i ušlé kroky či vzdálenost. Funkcí však nabízí mnohem více.

filip.jasek26. listopadu 2025

Výdrž baterie Skvělé čitelný displej Hmotnost

Chybi pár funkci od Fenixu co by se hodily do opravdu multisport hodinek (lyže a mapy)

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Přešel jsem z 945 na 955 a je zde více funkcí a blbůstek k vyhodnocování tréninků a vůbec průběhu celého dne. Pro mne je i přínos dotykové ovládání, které se dá jednoduše vypnout a líbí se mi větší přesnost GPS.

Trochu mě zarazilo, že se někde zmenšilo písmo což se mi jako krátkozrakému nehodí. 945 měly osičky (stěžejky) na šroubky a 955 mají sice silné, ale jen zacvakávací a zde bych viděl problém třeba při pádu, že by se mohly vytrhnout.

Zatím spokojenost a další ukáže čas

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Doporučené tréninky dle naměřených hodnot Výdrž baterie - mám 4 až 5 tréninků týdně, ve kterých naběhám 40 - 60 km (na noc mám zapnutý pulsní oxymetr) a baterie vydrží 8 dní. Přesná GPS Hmotnost - hodinky jsou lehké, plastové Kombinovaný displej (tlačítka + dotyk) Garmin connect aplikace

Mám je měsíc a nemám, co bych vytknul.

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Velmi lehké,hezký design ,splňují přesně moje očekávání..

Škoda že Garmin nemůže mít vše v jedné aplikaci,baterie 8 dní max

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Mám je jen pět dní, zatím si mě analyzují. Jinak ostatní funkce fungují

Varianta Whitestone
Registrovaný uživatel20. října 2022

-Skvělá navigace např. náš kolo (vibrace vás upozorní, že máte odbočit, nebo např. že jste sjeli z cesty). -Dlouhá výdrž na jedno nabití (jeden den neustále zasunuté navigace ubere jen cca 30% akumulátoru) -Vyrobeno v Taiwanu, žádná Čina

Některé akce/aplikace vyžadující připojení k internetu fungují jen s připojeným mobilem přes Bluetooth (ne vždy stačí WiFi připojení přímo v hodinkách), např. předpověď počasí či stahování Podcastů (záleží na vývojáři dané aplikace). Pro řadu situaci tedy nelze nechat mobil doma.

Světlý produkt

Registrovaný uživatel22. září 2022

Skvělé běžecké hodinky. Rychlost připojování na GPS Spousta funkcí Ranní zpráva Připravenost na trénink

Na dámskou ruku trochu větší, ale to se dá předpokládat

Absolutní spokojenost

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Zatím naprostá spokojenost. I když ne mám kratce. Hmotnost je největší předností.Ani je necítím na ruce.