Výdrž baterie
Skvělé čitelný displej
Hmotnost
Chybi pár funkci od Fenixu co by se hodily do opravdu multisport hodinek (lyže a mapy)

Výdrž baterie
Skvělé čitelný displej
Hmotnost
Přešel jsem z 945 na 955 a je zde více funkcí a blbůstek k vyhodnocování tréninků a vůbec průběhu celého dne. Pro mne je i přínos dotykové ovládání, které se dá jednoduše vypnout a líbí se mi větší přesnost GPS.
Trochu mě zarazilo, že se někde zmenšilo písmo což se mi jako krátkozrakému nehodí. 945 měly osičky (stěžejky) na šroubky a 955 mají sice silné, ale jen zacvakávací a zde bych viděl problém třeba při pádu, že by se mohly vytrhnout.
Zatím spokojenost a další ukáže čas
Doporučené tréninky dle naměřených hodnot
Výdrž baterie - mám 4 až 5 tréninků týdně, ve kterých naběhám 40 - 60 km (na noc mám zapnutý pulsní oxymetr) a baterie vydrží 8 dní.
Přesná GPS
Hmotnost - hodinky jsou lehké, plastové
Kombinovaný displej (tlačítka + dotyk)
Garmin connect aplikace
Mám je měsíc a nemám, co bych vytknul.
Velmi lehké,hezký design ,splňují přesně moje očekávání..
Škoda že Garmin nemůže mít vše v jedné aplikaci,baterie 8 dní max
Mám je jen pět dní, zatím si mě analyzují. Jinak ostatní funkce fungují
-Skvělá navigace např. náš kolo (vibrace vás upozorní, že máte odbočit, nebo např. že jste sjeli z cesty).
-Dlouhá výdrž na jedno nabití (jeden den neustále zasunuté navigace ubere jen cca 30% akumulátoru)
-Vyrobeno v Taiwanu, žádná Čina
Některé akce/aplikace vyžadující připojení k internetu fungují jen s připojeným mobilem přes Bluetooth (ne vždy stačí WiFi připojení přímo v hodinkách), např. předpověď počasí či stahování Podcastů (záleží na vývojáři dané aplikace). Pro řadu situaci tedy nelze nechat mobil doma.
Světlý produkt
Skvělé běžecké hodinky.
Rychlost připojování na GPS
Spousta funkcí
Ranní zpráva
Připravenost na trénink
Na dámskou ruku trochu větší, ale to se dá předpokládat
Absolutní spokojenost
Zatím naprostá spokojenost. I když ne mám kratce. Hmotnost je největší předností.Ani je necítím na ruce.