Sporttester Recenze Garmin Forerunner 35 Optic

Recenze Garmin Forerunner 35 Optic

Sportovní hodinky Garmin Forerunner 35 ocení každý sportovec, kterému záleží na jeho kondici. Je to osobní trenér, který vás bude doprovázet při různých sportovních aktivitách a běžném nošení. Klíčové vlastnosti - sportovní profily - snímač srdečního tepu - krokoměr - monitorování kvality spánku - voděodolné 5 ATM - Bluetooth Sportovní hodinky Garmin Forerunner 35 Tento sporttestr od Garminu…

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

- dlhá výdrž batérie - presná GPS - veľmi dobrá viditeľnosť na displayi i počas slnečných dní - meranie tepu pre orientáciu je OK

Hľadal som hodinky na beh a na bike, kde by bolo presné GPS, dlhá vydrž batérie a meranie tepu. Pre mňa hodinky v rámci športu spĺňajú svoj účel. Hodinky mám zatiaľ cca 2 mesiace a používam ich denne, kde nedostatky som ešte nenašiel. Veľmi rýchle dodanie do dvoch pracovných dní.

Registrovaný uživatel8. března 2021

Nesmyslné údaje o tepu - zobrazovaly si co chtěly a kdy chtěly, po reklamaci vrácené peníze.

Varianta zelené
Petr Maxián21. listopadu 2020

Jeden velký podvod

Registrovaný uživatel19. října 2020

Není to , co jsem od toho očekával. Dal jsem na doporučení z internetu. Protože vlastním jeden z prvních Garminů (Forerunner 305), kterému přestalo fungovat jedno z důležitých tlačítek( které asi nikdo to již neopraví), vybral jsem si sport tester od stejné značky. Jinak se s ním dále sžívám.

Varianta zelené
Registrovaný uživatel6. dubna 2020

Používá se denně. Zatím funguje.

Kroky počítá podivně. Asi jsme se minuli s našimi požadavky

Alespoň ukazuje dobře čas.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2019

Chtěl jsem hlavně hodinky které mají GPS aby to měřilo vzdálenost. Tak jsem spokojen a cena docela příznivá.

Registrovaný uživatel26. října 2017

Tyto hodinky se dají koupit na jednom americkém eshopu za necelých 500kč.Doprava a balné je nižší než u nás.

Registrovaný uživatel8. září 2017

Fungují naprosto bezchybně, jsem z nich opravdu nadšená. V poměru cena výkon naprosto bezkonkurenční

Varianta bílé