Chytré hodinky Recenze Garmin Fenix 7X Pro Solar Gray/Black Silicone Band

Recenze Garmin Fenix 7X Pro Solar Gray/Black Silicone Band

Chytré hodinky Garmin fēnix 7X kombinují ty nejlepší funkce našich sportovních a outdoorových produktů ve spojení s špičkovým designem, výdrží a odolností. Díky této kombinaci budou ozdobou vašeho zápěstí jak v náročných podmínkách, tak i ve společnosti. Hodinky mají robustní konstrukci s vysokou odolností. 1,2″ dotykový displej je neustále viditelný a 42mm pouzdro je vyrobeno z…

Registrovaný uživatel6. srpna 2024

Velmi dlouhá výdrž baterie-30 dnů,GPS,spoustu funkcí:kroky,měření spánku,budík,výškoměr,navigace a mnoho dalších,vodotěsnost 10atm,solární dobíjení.Notifikace z telefonu,sms zpráva se zobrací celá.

V balení je pouze nabíjecí kabel,nabíječka se musí dokoupit.

Tyto hodidinky mohu doporučit

BobSap18. května 2024

Mnoho sportovních funkcí, skvěle fungující senzory na tep atd... kvalita zpracování, odolnost vůči nárazům a poškrábání .... Rychlé reakce v menu. Velká výdrž baterie. Vřele doporučuji

U hodinek za vysokou cenu bych čekal že se dá přes ně i volat,ale bohužel nedá :-(

josef.stefek21. února 2024

variabilita funkcí, zatím nechávám volný průběh, každý den

m.ondra13. ledna 2024

Vzhled, baterie, funkce, svítilna

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Popis 1.2 displej

Parametry 1.4 displej

Podle mě klamavá zpráva ze strany prodávajícího je divné že doteď to tady nikdo neřeší to ta velikost je každému jedno??? Co tedy platí za velikost displeje

Registrovaný uživatel17. října 2022

Funkce, vzhled, kvalita, výdrž baterie

Že jsem si je pořídil až teď

Registrovaný uživatel26. září 2022

Výrobek jste měli v popisu špatně popsaný, neseděla výbava k danému modelu a při opakovaných dotazech jsem byl ujišťován, že to vše sedí. Až při konečném dotazu na vašeho posledního operátora, se zjistil skutečný stav a to, že vámi nabízený model neodpovídá popisu. To už ale byl výrobek uložen u přepravní společnosti k odběru. Jinak si myslím, že výrobky garmin jsou výborné kvality. Nebýt vašeho nesprávného popisu, tak jsem výrobek odebral.

Tudíž hlavní podíl viny na špatně prezentovaném výrobku leží na Vaší straně. A pro mě je to jen zkušenost, že mám příště zakoupit výrobek raději jinde.

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

28 dní výdrž baterie s možností prodloužení na 80.

Pro malé ručičky moc masivní.

Registrovaný uživatel27. července 2022

Sportovní hodinky s dlouhou výdrží na jedno nabití. Můžou nosit i nesportovci jako hodinky a využít jen notifikace a info o tom jak se pohybují.

Jsou to dobré stroje přešel jsem ze samsung hodinek watch 4 které taky nejsou špatné ale garmin mě vyhovuje více.

Registrovaný uživatel9. dubna 2022

Dlouhá výdrž baterie. Univerzálnost