Recenze Garmin fēnix 6S Pro

Outdoorové chytré hodinky Garmin fénix 6S Pro vám poskytnou metriky, které vás posunou dál. Měří celou řadu sportů a díky novým optickým snímačům pokročile analyzují vaši srdeční činnost včetně variability pulzu, úrovně okysličení krve nebo hodnoty aerobní vytrvalosti VO2 max. Kromě toho k nim můžete připojit další kompatibilní zařízení a získat tak vysoce specializované běžecké nebo cyklistické…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Garmin fēnix 6S Pro nabízí spolehlivé a intuitivní ovládání, mechanicky odolné zpracování a široké spektrum sportovních funkcí. Uživatelé oceňují podrobný přehled o zdravotních ukazatelích a tlačítka místo dotykového displeje. Přesto se objevují drobné výtky k přesnosti měření a kvalitě zobrazení displeje.

• Jednoduché a intuitivní ovládání
  • Mechanicky povedené a odolné zpracování
  • Velké množství sportovních aktivit
  • Podrobný přehled o zdravotních ukazatelích
  • Tlačítka místo dotykového displeje
  • Nižší kvalita zobrazení displeje
  • Nepřesné měření při plavání v otevřené vodě
  • Občasné chyby při počítání kliků
  • Pomalá synchronizace hudby
  • Dražší originální náhradní řemínky

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

ma vsechny funkce co potrebuji dobra vydrz baterie mechanicky povedene pekne hodinky

Varianta Solar LightGold/Sand Band
Registrovaný uživatel7. března 2022

sedí, spolehlivé, jednoduché

dokonalý produkt za přijatelnou cenu

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Velke mnozstvi aktivit Jednoduche intuitivni ovladani Tlacitka misto dotykoveho displeje Podrobny prehled o zdravi Garmin Connect

Drahy nahradni originalni reminek

Ja jsem s Fenixy 6s pro naprosto spokojena. Byl to muj vytouzeny model,za kterym jsem pres Forerunner 235,Vivosmart 4 a Vicoactive 4s sla. Ma vse,co od sporttesteru a hodinek chci. Takze ja mohu jedine doporucit. :-)

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Lehke a male hodinky pro uzke zapesti

Zobrazeni displeje je nizke kvality

Registrovaný uživatel21. září 2021

Mají všechny funkce, které jsem chtěla. Zatím maximální spokojenost.

Vynikající výrobek.

Varianta Rose Gold/White Band
Registrovaný uživatel15. září 2021

Garmin hodinky jsou asi nejlepší, co se na trhu nabízí, používám je prakticky pořád, ale zatím se stále seznamujeme, takže ještě neznám všechny vychytávky...pro jízdu na kole super...

Jen cca 5 denní výdrž baterie v závislosti na využití GPS, což ale není žádná tragédie, při plavání v otevřené vodě trošku nepřesné, při počítání kliků se taky někdy splete, ale to je možná dané volnějším nastavením řemínku...

Celkově jsem spokojený a nelituji investovaných peněz

anyberry1. července 2020

- krásný matný design - konečně dostatečná výdrž (zhruba 25 hodin s plným GPS) - topomapy celé Evropy jsou fajn věc. I když v lese dost cest chybělo, ale ty asi nemá nikdo.

Synchronizace hudby (Spotify) je celkem pomalá, ale to není velký problém.

Hezký upgrade z Fenix 5s. Myslel jsem, že se vlastně skoro nic nezměnilo (kupoval jsem primárně kvůli výdrži baterie) ale byl jsem příjemně překvapen, že je tam dost vylepšení - už jenom ikony v menu a miniwidgety, díky kterým při scrolování vidíte víc widgetů naráz.