Chytré hodinky Recenze Garmin Fenix 6 Glass, Black/Black Band (MAP/Music)

Recenze Garmin Fenix 6 Glass, Black/Black Band (MAP/Music)

Garmin Fenix 6 Glass, Black/Black Band (MAP/Music) je model střední velikosti těla a displeje. Průměr displeje je tedy 1,3“, což je navýšení o zhruba o 18 % vůči předchozí generací Fenix 5 Plus. Displej je skvěle čitelný i na přímém slunci. Hodinky jsou proti prakticky jakémukoli opotřebení chráněné tvrzeným sklíčkem Gorilla Glass 3.

Registrovaný uživatel20. září 2021

Již dlouho jsem přemýšlel o outdoorových hodinkách. Paní má Garminy Venu. Vzhledově spíše pro ženu, i když jsou unisex. Vychytané věco, co by mi postačili to má také. nechtělo se mi dávat za hodinky více jak 10.000,- CZK, ale po zhlédnutí pár videí na Fénix 6, jsem se rozhodl trochu zainvestovat a rozhodně po měsíci nelituji. - vzhled - přesná a rychlá GPS - spousta funkcí - přehledné a lehce ovladatelné aktivity se spoustou nastavení, tak aby vyhovovali přímo mě - baterka, zatím jsem nenabíjel dříve jak po šesti dnes a to provozuji skoro každý den nějakou aktivitu. Je pravda, že jsem si vypnul snímač okysličení krve. Dokonce, když mi hodinky ukazují 20% baterie, tak můžu v 9 hodin vyrazit na kolo a v pět se vrátit a ještě trochu procent zbyde. - obrovský klad jsou tlačítka, místo dotykového displeje - přesnost měření nadmořské výšky (díky mapám??? viz negativa)

- pokud u sebe stále nosíte chytrý telefon, tak jsou v hodinkách mapy zbytečné. V telefonu vidíte více a lépe se ovládají. To bych nebral jako zápor, ale spíše jako informaci. Ovšem kdyby hodinky mapy neměli, jak přesně by měřili nadmořskou výšku???

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

splňují veškeré mé požadavky a fungují dle očekávání

rozhodně doporučuji všem co mají rádi jakoukoliv pohybovou aktivitu

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

po všech stránkách perfektní

jarasip29. července 2020

Obcs nemeri přesně metry

Registrovaný uživatel14. listopadu 2019

Podle mě to umí změřit snad úplně všechno. Rozumná velikost Výdrž

Mám je cca měsíc a to použití map je nějaké nepohodlné. Třeba bych chtěl uprostřed aktivity aby mi to odnavigovalo domů, ale zatím se mi to nepovedlo. Zadávání cílů také nic jednoduchého... Na tom budou muset ještě zapracovat. Aktuálně bych koupil verzi spíše bez map. Ale třeba se to časem naučim.