GPS navigace Recenze Garmin Edge Explore 2

Recenze Garmin Edge Explore 2

Snadno ovladatelný GPS cyklopočítač s barevným, dotykovým 3" displejem s možností plánování tras i propojením s mobilním telefonem, s výdrží až 16 hodin v režimu GPS. Díky přednahraným profilům aktivit pro silniční a terénní cyklistiku a cyklotrenažéry je nastavení cyklopočítače Edge Explore 2 snadné, takže jej můžete začít používat hned po vybalení. Získejte přehled na každé trase na všech…

pollak10. září 2025

po dvou dnech používání max spokojenost,

j.pollacek12. června 2025

Vydrz baterie by mohla byt lepsi.

Registrovaný uživatel25. října 2024

Funguje dobře i za deště Vydrží docela dlouho na jedno nabití Vychytávky pro fajnšmekry (profily kopců atd.)

Malý displej ve srovnání s mobilem Nemá hlasovou navigaci (může to hlasově navigovat z mobilu, když je za jízdy ke Garminu bezdrátově připojený) Cena

Koupil jsem hlavně kvůli navigaci za zhoršených podmínek (déšť, vícedenní akce bez snadné možnosti dobít). Kdo jezdí jednodenní výlety za pěkného počasí, tak doporučuji mapy.cz na mobilu, protože telefon má velký displej a hlasovou navigaci a nemusíte platit pár tisíc za další zařízení. Displej telefonu jsem si zapínal jen při nejasnostech (ve městech, nejasná křižovatka, některé lesní cesty, cesta za tmy přes louku po pěšině), takže telefon vydržel navigovat docela dlouho. K tomu mi běžela trackovací aplikace Strava. Za ideálních podmínek jsem byl s touto kombinací velmi spokojen. Problém mobilu je za deště, protože mokrý displej se špatně ovládá (i když mám vodotěsný mobil). Spotřeba baterky mobilu je docela velká (hodně záleží, jak často potřebujete zapnutý displej - velmi úsporně mi to vydrželo i přes 200 km), tak to není na vícedenní akce. Tyto starosti mi Garmin vyřešil a ty nevýhody (malý displej, místo hlasové navigace jen pípá před křižovatkou) oželím. Kdo chce spolehlivost za horších podmínek a je za to ochoten zaplatit, tak doporučuji.

milos.pirkl24. září 2024

Mnohem lepsi bez edge explore

Registrovaný uživatel30. srpna 2024

poměr cena/výkon

Registrovaný uživatel21. června 2024

Ukazuje to co potřebuji, až na čas.

zatím jsem nenašel hodiny, ovládání je místy složité.

pblazek128. května 2024

Dobrá viditelnost - čitelnost. Výdrž baterie dostačující.

jirka.tiller5. května 2024

Zatím prví použití, velká spokojenost doporučuji

libino.st19. března 2024

zatím první vyjížďka, musím doladit obrazovky a nastudovat manuál, trochu obtížnější nastavení, zatím neukazuje polohu ve stoupání

Patrik4. února 2024

-množství funkcí a nastavení -velký display -výdrž baterie

Registrovaný uživatel4. listopadu 2023

Super přístroj pro cykloturistiku

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Stále se v ovládání ztrácím asi jako když přestoupíte ze samsungu na nokii, ale to se jistě časem podá. Taky si myslím, že přepočet trasy, pokud z naplánované sjedu by měl být svižnější, přepočet se na hodně douhou dobu zastaví na 80%.

Pěkná hračka co zpříjemňuje život

Registrovaný uživatel22. března 2023

Komplexni computer

Skvělý kompromis cena kvalita !

Registrovaný uživatel19. února 2023

Funkce přístroje, výdrž baterie, skvěla naviguje, velikost, vzhled. Při spárování s radarem Garmin Varia RTL515 skvělý pomocník při jízdě na silnici, dlouho dopředu víte, že se k Vám něco blíží. Používám ho tak dvakrát týdně.

Pro někoho složitější nastavení systému

Za ty peníze to stojí.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Nemůžu objektivně hodnotit. Přístroj je zakoupen jako dárek

Registrovaný uživatel12. října 2022

Jsem cykloturista

Registrovaný uživatel29. září 2022

Funguje jak má. Jednou jsem musel restartovat, ale neztratil jsem žádná data, ani neukončenou jízdu.

Trochu složitější na pochopení a správné nastavení.

OK zařízení. Doporučuji o doplnění radarem, i pokud jezdíte v provozu jen občas.

Registrovaný uživatel10. září 2022

Očekával jsem jasnější displej na slunci.Složitější nastavování.Ze začátku se musí dle návodu,než to člověk dostane do paměti.Držák mohl být třeba na gumový pásek.Nemám s gumičkami zkušenost a tak snads to nějakou dobu na kole vydrží,nebo držák sundavat,aby se gumičky zbytečně nevytahaly.Mohl být aspoň jednoduchý držák z plastu a ne si za něj účtovat cca 1000 Kč.Dá se sehnat mnohem lacinější držák pro tento přístroj.

Co jsem tak porovnával,tak Garmin je asi nejlepší,co se týká zobrazování navigace na kole s funkcemi,které nemusí využívat jen profesionální cyklisté.