GPS navigace Recenze Garmin Edge 1030 Plus

Recenze Garmin Edge 1030 Plus

Vydejte se na kole po Evropě s aktualizovanými mapami v cyklopočítači Garmin Edge 1030 Plus, který bude váš parťák po celou dobu jízdy. Nejen, že vás správně navede, ale rovněž vám zobrazí spoustu zajímavých údajů o jízdě nebo kondici. Klíčové vlastnosti - 3,5“ dotykový displej - mapy Evropy - výdrž baterie až 24 hodin - spárování s telefonem Praktický cyklopočítač Garmin Edge 1030 Plus Pokud…

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Není barevný, můj byl šedošedý. Servisní technik se mnou jednal celkem arogantně a jako s dementem. Vysvětloval mě, že to není mobil, aby měl tak syté barvy. Poslal jsem ho zpět, že ho přepošlou výrobci, tak uvidím. Tolik za mě. Milan

Varianta Pro
Registrovaný uživatel29. července 2022

kvalitní podklad map, velikost displeje, výdrž baterie

složitější menu na ovládání.

Nejlepší cyklo-počítač na trhu.

Varianta Pro
Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Dobře čitelný bez brejlí

Registrovaný uživatel20. května 2021

Mnoho funkcí, čitelný displej, mapy navíc, vynikající navigace

Zatím žádné, pracuje spolehlivě.

Registrovaný uživatel14. května 2021

perfektně drží v těžkém terénu

Registrovaný uživatel25. února 2021

Dobře ukazuje i bez čidel, takže jde dobře používat na více kol.

Trochu složité, některé věci ani nepoužívám.

Registrovaný uživatel3. října 2020

baterie!, displej, "konektivita" s mobilem, funkce, čidlo rychlosti a kadence, garmin connect

mapy, cena, uživatelské rozhraní v tachometru, garmin connect

Přešel jsem na něj ze sigma ROX 12, upřímně - kdyby měla ROX delší výdrž baterie (i tak vydrží docela slušně), tak nikdy nepřecházím (teda ještě když ho člověk koupí za super cenu), uživatelsky na ROX nemá (ať se recenzenti třeba zblázněj, ale kecy ze ROX je nepřehledná atd... je nesmysl) konektivita mobilu mě tak netrápí - jsem na kole tak nepotřebuju sledovat sms atd.. (věc názoru) Garmin na podporu externí baterie (samozrejme si jí nechá zaplatit) radary světla a podobny . Základem do garmina je nahrát OSM mapy, jsou zdarma a jsou detailní a hlavně rychlé, to co dávaj k bundle verzi TOPO 4 je katastrofa! než se naplánuje cesta tak jste tam bez mapy! displej je parádni u garmina a výdrž baterie je opravdu TOP! Rozhraní garmin connect je taky dost dementní, tak nějak nelogický překlad do CZ některých položek v menu a zbytečně moc hledání v celkových statistikách. Vlastně není od žádně značky v TOP řadách nic dokonalého, ale nacenit to umí všichni výrobci.