Dobře se drží a jede se sním

Kolečko Garlist Expert VST0203 je chváleno pro svůj velký objem korby a pevnou konstrukci, která zajišťuje stabilní jízdu i v náročném terénu. Většina uživatelů oceňuje jeho odolnost a manipulovatelnost. Někteří však zmiňují konstrukční nedostatky, jako jsou uvolňující se přední vzpěry a kroutící se konstrukce při naložení. Celkově se jedná o produkt s dobrým poměrem kvality a výkonu.
Dobře se drží a jede se sním
Objem a zase objem
Velká, lehká, stabilní kolečka. Zatím otestováno na převoz sena zvířatům. Oceňuji hlubokou korbu, seno tak z koleček nevypadává a netrousím ho všude po pozemku.
Ke zvířatům a na zahradu si myslím, že za tu cenu super. Koupě rozhodně nelituji.
Objem
Nosnost
Odolný tvrzený plast, lehce manipulovatelne kolečko o velkém objemu.
Určitě doporučuji
Objem ovládání
Velké
Chatrné, přední vzpěry vypadávají, při naložení se kroutí.
Znovu asi ne.
Můžu jen doporučit, nejlevnější kolečko na trhu
Cena a kvalita super
Kvalitní
Hladká jízda
Perfektně vykonstruovano
Obří objemné kolečko
Konstrukce a rám je bytelný, uveze spoustu, korba se mi zdá ještě větší než 230 l. Doporučuji
Konstrukce je pevná na těžký naklad.doporucuji!
Jen a jen doporučujeme
Obrovská korba s objemem 230 litrů pojme opravdu hodně materiálu – ideální na listí, trávu, dřevo nebo i stavební suť. Plné kolo je výhoda, protože nehrozí propíchnutí a navíc je stabilní i v náročnějším terénu. Konstrukce je pevná, nic se neviklá, madla se dobře drží.. Za tu cenu super soporucuji