Recenze GARDENA Combisystem 3392-20

Díky řádkům s různými zuby jsou řezací hrábě z řady GARDENA Combisystem vhodné pro práci po celý rok a představují dva nástroje v jednom. Špičaté hroty na jedné straně umožňují odstraňování mechu a travní plsti pronikáním několik milimetrů hluboko do země. Pracovní šířka činí 35 cm. Při otočení hrábí mohou zaoblené a husté hroty shrabávat listy, zahradní odpad a dokonce i kameny.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

GARDENA Combisystem 3392-20 je kvalitně zpracovaný nástroj vhodný pro vertikutaci a vyhrabávání mechu. Jako hrábě však má omezenou použitelnost a někteří uživatelé zmiňují problémy s odolností a uskladněním. Pro specifické úkony na trávníku je produkt užitečný, ale jeho univerzálnost je omezená.

• Kvalitní materiál a pevné provedení
  • Dobře se vertikutuje
  • Ulehčuje vyhrabávání mechu
  • Výborný pomocník na údržbu trávníku
  • Vyčesává ok
  • Druhá část prezentovaná jako hrábě je téměř nepoužitelná
  • Hned při prvním použití se krajní nože ohnuly
  • Dvojité nože zabírají skladový prostor
  • Bezpečnostní riziko při uskladnění

Váha

marcelamlm23. března 2026

Pevne, kvalitni, funguji dobre

janstata10. července 2025

- zakoupeno pro vyhrábávání suché staré trávy a mechu

- hned při první použití se krajné "nože" ohnuly, od tohoto výrobce jsem čekal víc. - dvojité "nože" zabírají skladový prostor a je potřeba brát v potaz i bezpečnost pokud jen někde pověsíte, jedny nože vám vždy budou trčet do prostoru

- kupovali jsme toto hrablo na odstranění mechu a suché staré trávy aniž bychom měli nějaké zkušenosti nebo recenze na tento produkt. Menší zklamání, že hned při prvním použité se krajní nože ohnuly. S "hrablem" však lze pracovat i nadále a plní svoji funkci. Kdyby se mě někdo zeptal, jestli bych to pořídil znovu, tak musím odpovědět, že nikoliv. Využití druhé strany je pro nás minimální a měl bych to raději jako samostatný nástroj než jako tuto dvojkombinaci. I skrze uskladnění to zabírá dost místa a když to někde pověsíte, druhá strana hrotů trčí do prostoru, což není moc příjemné. Od Gardeny máme více věcí a dosud vždy spokojenost.

rgajdova28. května 2025

nemohu posoudit , byl to dárek

Registrovaný uživatel12. února 2023

Kvalitní násada, hrábě jsem zatím nepoužil.

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Výborný pomocník na údržbu trávníku. Kvalitní výrobek, ulehčuje vyhrabávání mechu.

Registrovaný uživatel29. října 2022

Produkt je velmi pevného provedení. Budu ho používat k odstraňování drobného vyrůstajícího plevele pod hlavami hroznového vína současně ke kypření slehlé zeminy v mensi vinici. Výhoda pro mne je, že současně za použití násady Gardena délky 1,8 metrů to mohu provádět takřka ve vzpřímené poloze.

Zatím pro krátkou dobu používání se nemohu vyjádřit.

S výrobkem jsem spokojený, přesto že ho používám trochu jinak, než pro jaký účel má sloužit.

Registrovaný uživatel10. května 2020

Velmi kvalitní materiál. Dobře se vertikutuje. Násada stabilní.

Druhá část prezentovaná jako hrábě je téměř nepoužitelná. Tvar trnů by měl být rovný a ne ve tvaru půlměsíce.

Jako vertikutační hrábě skvělé. Jako hrábě téměř nepožitelné. Jak často shabujete kameny v trávníku?