Držák na zahradní hadici Recenze GARDENA AquaRoll S 18502-20

Recenze GARDENA AquaRoll S 18502-20

Mějte zahradní hadici vždy k dispozici a přenášejte ji po celém dvoře nebo zahradě snadno za pomoci vozíku AquaRoll. Přístroj je určen pro skladování zahradních hadic o různých délkách a průměrech. Snadno je navinete za pomoci stabilní kliky, která přesně padne do dlaně a zajistí pohodlné používání bez námahy. Vozík je odolný proti mrazu, lze ho tedy mít venku po celý rok.

Registrovaný uživatel25. června 2021

Dobrá manipulace. super.

Varianta 20 m
Registrovaný uživatel25. května 2021

Skvělý pomocník v zahradě, kvalitní pevný plast, i s hadicí poměrně lehké na převážení i přenášení

Registrovaný uživatel20. května 2021

Velmi jsme spokojeni vřele doporučuji.

Varianta 20 m
Registrovaný uživatel6. května 2021

Slouží

Pomocník do zahrádky

Registrovaný uživatel4. května 2021

S vaším obchodem jsem spokojený již s předchozích nákupů V porovnání cen váš obchod vycházel nejvýhodněji. S produktem jsem spokojený, slouží velice dobře svému účelu. Jednoduchá kompletace i obsluha Zatím produkt využíváme méně, ale v letních měsících bude používán skoro každý den.

Zatím žádné zápory

Registrovaný uživatel24. září 2020

Spokojen akorát madlo by mohlo být o něco delší

Registrovaný uživatel3. srpna 2020

lehky,skladny kvalitny

Registrovaný uživatel20. července 2019

Technicky založený jedinec složí celkem snadno do půl hodiny se vším všudy. Zatím se nic neviklá.