Čerpadlo Recenze GARDENA 6000/5 Inox automatic Premium

Recenze GARDENA 6000/5 Inox automatic Premium

Pro hluboké studny s úzkými průměry od 10 cm je čerpadlo do hlubokých studní 6000/5 Inox automatic tím správným produktem. Je vysoce výkonné a bezhlučné - čerpá vodu z hloubky až 20 m, a to i když je ponořeno delší dobu, pro zavlažování zahrady nebo pro sanitární vodu v domě. Pro pohodlný a energeticky úsporný provoz je čerpadlo vybaveno inovativní automatickou funkcí. Integrovaná elektronika…

Registrovaný uživatel18. září 2023

Funguje jak má. Využívám na dopouštění jezírka a k závlaze. Jsem spokojen.i z toho důvodu, že má čerpadlo vše v sobě - zpětnou klapku, teplenou pojistku a tlakový spínač. Po otevření kohoutu je to vteřina dvě a čerpadlo sepne. Mám ve vrtu v 18m a výkon dostačující pokud neotevřu druhý kohout další "ostré" přípojky. Doporučuje se přikoupit malou expanzlu. Já ji nemám a problém s případným spouštěním kvůli netěsnostem nemám. I cena s mi zdá za takové čerpadlo ok. Uvidíme, jak budu spokojený při napouštění jezírka cca 50m3 po jarních m čištění :-)

Registrovaný uživatel10. října 2022

Čerpadlo, které nahrazuje vodárnu. Jednoduché zapojení a bezúdržbový provoz.

Servisy nejsou schopné (ochotné) v případě závady čerpadlo opravit.

Protože čerpadlo přestalo fungovat, potřeboval jsem ho vytáhnout z vrtu. Bohužel při tom došlo k porušení přívodního kabelu. Čerpadlo bylo ještě v záruce, ale autorizovaný servis nechtěl provést opravu kabelu. Ostatní servisy čerpadel zase nechtěli opravovat toto čerpadlo Gardena. Rozhodl jsem se zkrátit, napojit a zaizolovat přívodní kabel. Čerpadlo nyní běží, ale vodu nesaje, po chvíli se samo vypne. Mezitím skončila záruční doba. Čerpadlo je odesláno do autorizovaného servisu, odkud přišla zpráva, že z důvodu poškozeného přívodního kabelu čerpadlo je nebezpečné. Nabídli mi zaslání neopraveného zpět, nebo zdarma ekologickou likvidaci. Při pořizovací ceně tohoto výrobku je přístup autorizovaného servisu velmi neadekvátní. Příště proto budu hledat alternativu, s nadějí na to, že v případě závady budu moct nechat čerpadlo opravit.

Registrovaný uživatel20. května 2022

- mám zkušenosti se stejným typem čerpadla, čerpadlo bylo funkční bez problému a jakýchkoliv oprav 15 let. - kvalitou, výkonem - ve vegetačním období denně ( zavlačování zahrady)

Nové čerpadlo je namontované a od 19.05.2022 plní svou funkci na zahradě. S montáží a uvedením do provozu nebyly žádné problémy. Staré čerpadlo si chci nechat opravit v aut. servisu Gardena a použit ho jako zálohu.

Registrovaný uživatel19. dubna 2020

V případě reklamace v záruce zajistí Gardena zdarma odvoz a dovoz nového zboží. Čerpadlo je automatické se zpětnou klapkou. Záruka 40 měsíců.