výkon, cena, snadná obsluha
Náhrada za staré čerpadlo do retenční nádoby k 30 m hadici, splnilo požadavky a očekávání, poměr cena výkon skvělé.

GARDENA 4700/2 9025-29 je podle recenzí spolehlivé čerpadlo s dobrým výkonem a tlakem, vhodné pro zavlažování i čerpání z větších hloubek. Uživatelé oceňují jeho kvalitu a poměr cena/výkon, i když někteří zmiňují drobné nedostatky v manipulaci a odolnosti proti kalu.
výkon, cena, snadná obsluha
Vše jede krásné dobrá cena a funkcí jak má velká spokojenost
Bezva komplet - včetně 10m závěsu (možná i víc), hladinového spínače a redukce na 2 průměry hadic.
Z hloubky 8,5m stále slušný tlak.
Super by byla nějaká možnost závěsu nad těžištěm (nějaké oko), ale pomocí držadla to taky jde.
Pokud bude někdo chtít záruku 5 let, tak k registraci je potřeba číslo modelu a sériové číslo, které je asi na štítku na čerpadle - což se blbě vyplňuje, když už je čerpadlo 8,5m hluboko ve studni ;-)
vysoký tlak a kapacita
dobrá koupě
Šlape jak má.
Provedení
Čekal jsem o trochu velký větší dostřik.Rychle se zanáší kalem.
Plně mi vyhovuje, s 3/4" hadici dostatečný tlak pro zavlažování s rozprasecem na 70 m2.
Gardena je záruka kvality.
Jsem velmi spokojen.
tichý a spolehlivý provoz čerpadla, mám jej teprve 2 měsíce , zatím spokojenost.
dobré čerpadlo za tuto cenu.