Super čerpadlo......doporucuji

Super čerpadlo......doporucuji
Koupil jsem před léty dva kusy až jeden odejde abych mohl bez potíží nahradit stejným. První jde již 13 let, každý den a zatím funguje. Tiché čerpadlo postačující pro rodinný domek. To první i druhé stálo kolem 3000,- s DPH a koukám že už je za dvojnásobek.
Dobrá koupě i přes vyšší cenu.
Dobrý výkon, spolehlivé, máme již druhý výrobek, je celoročně ve sklepě na chalupě, za cca 9 let nebyla žádná závada.
První Gardena sloužila 12 let,tak jsem ji koupil opět.
Poměrně slušná cena
Po nějaké době mě čerpadlo začalo dělat problémy. Na chalupu jezdím nepravidelně, a po např. 14 dnech nepřítomnosti musím hodně dlouho čekat, než se natlakuje, po té ale běží normálně. . Mám ho asi 6 let.
Komfort - tichá,dlouhá životnost,integrovaný filtr,tepelná ochrana a hlavně
možnost regulace tlaku - malá hystereze.Nemá zbytečně velký příkon,což znamená snadnější rozběh na centrálu.
poměrně hlučný
Dostacujici,pouzivam na zalevani a vodu do boileru ze studny.
První vodárna GARDENA 3000/4 eco Cassic mě spolehlivě sloužila 8 roků každý den a je stále funkční jen trochu kape voda kolem spínače . Proto jsem zvolil stejnou značku.
Tichá a výkonná.
Používám každý den.
Kvalitní značka
Používám tyto čerpadla Gardena dvě, jsem s nimi spokojený již 4roky. U jednoho jsem na chatě pozdě vypustil vodu tak se poškodilo mrazem .Ale snadno jsem objednal náhradní díly a opravil. Opravu zvládne průměrný kutil. Kdyby nebylo mé chyby pracují bez problému.
Jsem z Gardenou3000/4eco Classic spokojen. Též s cenou vybranou na internetu. Petr
Dobrá cena ,užitná hodnota. Bez problému. Běhá denně na chatě 9 měsíců v roce .
Trošku větší hluk.