Domácí vodárna Recenze GARDENA 3000/4 9020-29

Recenze GARDENA 3000/4 9020-29

Domácí vodárna Gardena 3000/4 s průtokem 3000 litrů za hodinu je ideálním řešením pro automatické zásobování vody ve vaší domácnosti a zahradě. Je to šetrnější a ekologičtější způsob, jak dopravit vodu pomocí čerpadla přímo k vodovodnímu kohoutku a snížit tak náklady na vodu. Elektrická vodárna má velkou nádrž o objemu 19 litrů a je vyrobena z odolné EPDM membrány. Jedná se o efektivní způsob…

jananekuzova12. dubna 2024

Funguje já má. Vše OK

tomas fenkl21. srpna 2023

Relativně nízká cena, slušné parametry.

Bohužel plastová část čerpadla není vhodná do pro vodu, ve které se můžou nacházet byť drobné stopy písku nebo jiného abraziva. Po tříměsíčním používání k závlaze zahrady došlo k obroušení plastu natolik, že v místech, kde je již z výroby menší síla plastu došlo k jeho totálnímu vybroušení a následnému úniku vody. Po výměně poškozené součástky se totéž po třech měsících opakovalo. Jedná se o konstrukční vadu, proto pokud nemáte opravdu čistou vodu, ideálně stojatou tak je vysoká pravděpodobnost, že dříve či později dojde k poškození. Já jsem využíval jímku zásobenou přepadem z potoka a dešťovou vodou.

Doporučuji připlatit a zakoupit vodárnu s kovovým čerpadlem, to jistě vydrží déle.

Registrovaný uživatel17. května 2023

Oproti 23 let staré, kterou měním, má možnost nalévání a vypouštění vody bez nutnosti odpojovat hadice. Taky jsem uvítal, že má integrovaný vypínač a nemusím mít mezikus s přepínačem na kabelu. Je taky oproti původní docela tichá, ale nemůžu posoudit, kdyby byla v domě, protože já ji mám umístěnu venku pod přístřeškem u studny a využívám ji pouze na zalévání zahrady ap. a na zimu ji demontuji.

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

zatím funguje jak má.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

spotřeba energie

hlučne jak by někde dřelo ale vodu tlači jak je potřeba

za tu cenu to jde

Registrovaný uživatel2. listopadu 2020

Dobrá cena-výkon

Registrovaný uživatel4. srpna 2020

Mám jen krátce, ale funguje zatím bezvadně.