Zahradní hadice Recenze GARDENA 18040 1/2" 1,5 m

Recenze GARDENA 18040 1/2" 1,5 m

Pomocí připojovací sady Gardena 18040-20 je možné propojit vozík nebo držák na hadici se zdrojem vody. Hadice se jednoduše připojí pomocí systémových dílů. Hadice má standardní délku 150 cm a průměr 1/2".

Registrovaný uživatel25. června 2023

praktické

Registrovaný uživatel17. září 2022

Nejlepší cena na netu

Registrovaný uživatel7. dubna 2022

plně vyhovuje

Registrovaný uživatel20. října 2021

Zcela zbytečná koupě. Kupováno spolu s vozíkem na hadici u něhož jsou příslušné spojky a uříznutím kusu hadice si lze tuto propojku snadno vyrobit. Tato skutečnost, (že spojky k vytvoření propojovací hadice na kohoutek) jsou v balení vozíku s hadicí a uživatel tak nemusí kupovat samostatnou dražší propojovací hadici na vodovodní kohoutek, není nikde přímo uvedena - přestože jsem po tom dost pátral zda musím nebo nemusím propojovací hadici zvlášť kupovat. Za mě velmi matoucí a jistě nejsem jediný, kdo díky tomuto "informačnímu opomenutí" kupuje tuto propojovací hadici zbytečně.

Registrovaný uživatel30. června 2021

Produkt používám denně ,když je potřeba zalít skleník i zahrádku.,jsem spokojena.

Registrovaný uživatel7. května 2021

Nikde nekape.super.