Deset let výborných zkušeností, ale produkt údajně skončil.

Deset let výborných zkušeností, ale produkt údajně skončil.
Dobrá roztíratelnost a dlouhá ochrana a voděodolnost.
Vyšší cena
Doporučuji všem co jsou rádi na slunci a ve vodě. Neznám jiný tak kvalitní výrobek. Jen se musí hledat, kde se dá koupit.
Používám roky, nejlepší opalovací mléko, jsem spokojená.Kupuji též gel po opalování - ten bohužel není.
Opravdu voděodolný, příjemně se roztírá a vstřebává, tento opalovací ktém používáme mnoho let celá rodina, jsme moc spokojeni
Je velmi dobré na normální pokožku, chrání a osvěží.
Bohužel cena je vysoká.
Stačila by mi Daylong 15, avšak není k dostání.
Trpím sluneční alergií a toto je jediný přípravek, při jehož používání se neobjeví. Vydrží dlouho, nesmývá se při koupání. Produkt jsem objevila teprve letos, ale už u něj zůstanu.
používám již léta zejména u moře, nemám po něm problém se sluneční alergií, je voděodolný, příjemný
vysoká cena oproti běžným opalovacím přípravkům
Silně voděodolné, stačí namazat jen jednou, pokožka není mastná.
Poslední dobou nedostatkové zboží
Tento produkt používám pokaždé když jedu k moři a jsem s ním moc spokojená.
Vynikající mléko na opalování. Kupuji opakovaně. Stačí jedna aplikace denně, nemusí se nutně opakovat a zabraňuje spálení. Ale dodržuji pauzu okolo poledne a používám slunečník. Na plném slunci by účinek takový rozhodně nebyl.
Vyšší cena a letos nebyl dlouho k sehnání.
jedno ranní natření na celý den
používám když už mám nějaký základ, nebo když není sluníčko moc prudké
Nejlepší...jiný už nepoužíváme . Chrání před spálením.
Máme s ním několikaleté výborné zkušeností, nevyměnili bychom ho ani za nic, doporučujeme ho všem známým, kteří jedou k moři.
taqkto by měli vypadat prostředky na opalování
nedráždí, nezpůsobuje pupínky, bez vůně
potřeba častěji obnovovat, brzy se spotřebuje
Perfektně se rozmazává, nezanechává mastnotu.
Spolehlivý
Zboží těsně před koncem spotřeby
Daylong používám již několik let vždy na dovolené u moře. Maximálně mi vyhovuje. Dobře se vsakuje a vydrží i několikeré vykoupání.
Když jsem chtěla používat jiný opalovací přípravek, žádný mi tak nevyhovoval jako Daylong.
Výborný krém k moři.