Plní svůj účel. Moc se nám líbí.

Plní svůj účel. Moc se nám líbí.
Vzpomínka na dětství, nejlepší andělské zvonění
Hraje.
Krásný český vánoční stromeček
Kvalitní materiál
Funguje bezvadně, krásně cinká.
Dobré řemeslné zpracování. Stromek obohatil vánoční atmosféru a také vrátil do dětství.
Doporučuji ke koupi.
Stejné zvonění, jako bylo v 70 letech :-)
Návrat do dětství
Komunikace obchodu
Kvalitní provedení, skleněné kuličky, žádné plastové výlisky, ze kterých koukají kousky plastů.
Skvělý obal - není jednorázový, který je po rozbalení na vyhození, jak se to dnes většinou dělá. Každá část má svůj papírový speciálně tvarovaný úložný prostor.
Samotný fakt, že se toto znovu vyrábí! :-)
Možná bych trochu zlepšila stabilitu, aby např. drážky (do kříže) na podstavci byly hlubší, aby do nich pláty stromu více zapadly... párkrát jsem ten zvonící stromek potřebovala po stole posunout a i když jsem se snažila opatrně posouvat tlačením na podstavec, i při mírném nechtěném naklonění se stromek převrátil. Ale to je maličkost.
No celkově mám ohromnou radost, že se andělské zvonění opět vyrábí a můžu tak svým dětem vytvářet "zvukovou" vzpomínku na Vánoce. S obchodem jen dobrá zkušenost.
Návrat do dětství, funguje úžasně
Proto, že je retro andělské zvonění
splnil to co jsem od andělského zvonění očekávala
kvalita perfektní, odpovídá tomu co jsme měli jako děti před 50 lety, a ještě lepší,
perfekně uložené v krabici na příště
dárek pod stromeček který jsem už dlouho hledala a tím i návrát do dětství. Vnoučata nadšená. Děkuji za kvalitní zpracování.Ať se vám daří!
Krásné, děti nadšené. Plně funkční.
Kladem je to, že je naprosto stejný jako ten, který jsme měli ještě jako děti a který se nám rozbil.
Protože ho srovnávám s tím starým, žádný zápor jsem nenašel.
O stromek projevila zájem i moje dcera, která také vzpomíná na tem starý, který i jí sloužil. Koupila si před vánoci jakési andělské zvonění v domění, že je to ono. Bohužel je to rachotina, která nedrží pohromadě a stále se rozpadá.
hlavně že je funkční.
Skvělý. Připomíná mi dětství. Jemné cinkání.
vánoční zvonění už cinká
Nádherná vzpomínka na mládí, krásná vánoční atmosféra....jednoduchost a krása v jednom
Stará dobrá klasika, poctivé zpracování
Pořízeno z nostalgických důvodů..
Zápory žádné, snad jenom vyšší cena.