Zahradní domek Recenze G21 PAH 882 2,41 x 3,66 m

Recenze G21 PAH 882 2,41 x 3,66 m

Konstrukce zahradního domku G21 se skládá ze základny z nerezového plechu, nerezové výztuhy střechy, plastových sloupků o síle materiálu 1,5 mm a vnějších panelů o síle 12 mm. Panely jsou vyrobeny ze sendvičového tvrzeného plastu. Střecha zahradního domku je zkonstruována tak, aby vydržela zatížení až 60 kg/m2. Na přední straně domku jsou umístěny dvoukřídlé dveře o šířce 151 cm a výšce 183 cm,…

Registrovaný uživatel25. července 2023

zaujala nás cena a rozměry

Registrovaný uživatel13. května 2022

pěkný domeček, lepší než plechové

trochu složitější montáž

jsme spokojeni

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

Slusny design

Strašná kvalita, pri prvnim vetru musi uletet Chybejici soucastka v baleni

Produkt nedoporucuji

Registrovaný uživatel25. října 2021

dizajn, rozměry, skládačka. návod vyžaduje 4 lidi, ale 90% částí lze složit v jedné osobě, druhou potřebujete jen na několik málo úkonů. Po složení vypadá zahradní domek dostatečně pevně, ale pořád je to jen tenký plast, těžké věci si neodvážím opřít o stěny.

materiál je tenčí než jsem očekával, až časem uvidíme jestli to bude vadit povětrnostním podmínkám. montáž je zdlouhavá v 1-2 osobách, ale dá se zvládnout za 1 den. Stěny nelze použít pro police nebo opírání těžkých věcí.

Registrovaný uživatel20. července 2021

- líbila se mi jednoduchost údržby - líbila se mi barva, která ladí s naším plastovým plotem - dle snímků na počítači jsem předpokládal, že se jedná o kvalitnější stavbu

- příliš slabé plechové prvky, do kterých se zapouští plastové desky - rohy stavby jsou pouze z plastu bez kovového zpevnění - zárubně pro dveře jsou příliš volné, nekvalitní a nedrží tvar, šrouby se v nich nedají dotáhnout - těsnění ve střešní konstrukci po 1. prosluněném dni vystřelilo ven, i když bylo kompletně zamáčknuté - manuál pro stavbu je hodně složitý - cena zásadně neodpovídá dodanému výrobku, i za polovinu by to bylo drahé - i když jsme všechny díly kvalitně zakotvili, máme obavu, co udělá se stavbou první větší větrná bouře - hledám řešení, jak kvalitně ukotvit střechu k rohovým dílům stavby a dále kvalitní upevnění dveří v domku

Kovová konstrukce je příliš ze slabého plechu, v němž šrouby ani pořádně nedrží. Každopádně - závěrem si nedovolíme doporučit tento domek případným zájemcům. Už zde byli naši známí a když viděli, jaké máme problémy, tak se rozhodli, že domek si nebudou objednávat, i oni také o něm vážně uvažovali. I když nepatříme do skupiny stěžovatelů, tak bohužel tento domek je pro nás velkým zklamáním.

Registrovaný uživatel14. června 2021

Vše dle popisu, lehky, kompaktní, kvalitní provedení.

Opravdu ne úplně jednoduchá montáž. Ve dvou lidech cely den!