Příslušenství pro kuchyňský robot Recenze G21 NDPSKN mixovací nádoba

Recenze G21 NDPSKN mixovací nádoba

Každému z nás se občas stane, že se něco rozbije nebo porouchá. Jinak tomu není ani u komponentů pro kuchyňský robot G21 Promesso. Pokud se vám původní mixovací nádoba poškodila, pak nezoufejte. Pro takové případy je tu náhradní mixovací nádoba.

Registrovaný uživatel24. července 2025

materiál kvalitní silné sklo součást robota bytelný produkt každodenní použití bez problémů

těžší váha (obtížnější manipulace, mytí) rozmixuje, ale nenabídne to co blender nutno nasazovat na tělo robota přesně dle popisu - úchyt na systém robota je plastový, syn trochu pohyb udělal jinak a už kupujeme novou nádobu :)

b.krista.b26. října 2024

Víčko nesedí jak má

Musela jsem si pořídit mixovací hlavu, neboť mi nebyla uznaná reklamace. Bylo mi nabídnuto, že mixer opraví, poslali mi cenovou nabídku, kde mixovací hlava stála více než na jejich eshopu. Když jsem se dotazovala, jak je to možné, odpověď byla, že mám pravdu ale žádná kompenzace nebo vysvětlení nepřišlo. Mrzí mě, že reklamační oddělení nekomunikuje se zákazníkem férově.

mxmxmx30. dubna 2024

tady asi nikdo nic nepokazí, jen je to druhý kus ,dole se ulomil kousek plastu , pošlu také k opravě

ale, dal jsem nádobu na robot a chtěl jsem si udělat zmrzlinu,banán,jahody a jogurt, tak se z robota začalo kouřit a co nevidět ho posílám k opravě, robot je hlučný což uvádím již poněkolikáté, spíše doba komunismu

špatná firma,vakuovací nádoby již dávno praskly a zůstaly jen víčka a hadičky k nim.

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Dobře těsní víko.

Skleněná nádoba není z varného skla a praskla po nalití teplé směsi (nikoliv vařící). Nejde rozebrat pro řádné vymytí pod nožem.