fritéza Recenze G21 Inovation G21-HFI822-SF1

Recenze G21 Inovation G21-HFI822-SF1

Horkovzdušná fritéza vám umožní připravit křupavé smažené pokrmy s minimem tuku. Kromě fritování a grilování umí přístroj uvařit chutné jídlo pomocí páry. Funkce odloženého startu vám umožní pochutnat si na čerstvě připraveném pokrmu po návratu z výletu nebo z práce. Klíčové vlastnosti - Přístroj 3v1 - 6 přednastavených programů - Možnost individuálního nastavení - Jednoduché dotykové…

lombos28. října 2025

Fritování v pořádku

Po fritování nelze vydělat rošt,ale musím z něj jídlo sundat. Drobné věci jako hranolky propadávají bokem. Návod pouze o obsluze, chybí info o přibližných časech a surovinách.

Kvalitní fritéza, která má ovšem co vylepšovat. Kupoval jsem kvůli nerezovém provedení.

PavlinaK23. října 2025

Rozhodujícím důvodem, proč jsme při výběru horkovzdušné fritézy volili G21 Inovation, bylo nerezové provedení vnitřní nádoby i mřížky. Je to naše první fritéza, takže se stále učíme a objevujeme, co všechno se v ní dá připravit, a jsme skutečně nadšení. Rychle se zahřeje, jídlo je hotové v krátké době, lahodné, šťavnaté, bez tuku, nebo jen s minimem tuku. Velmi dobře se čistí, snadno se obsluhuje. Nemohu porovnat s jinými značkami, ale my jsme s naší volbou velice spokojení.

Uvítali bychom víc receptů a tipů na využití v rámci vaření/pečení/fritování či přípravy jídla. Návod obsahuje jen pár základních údajů, ke stažení na webu firmy je pouze super skromná "kuchařka" několika málo jídel, takže při vaření jdeme cestou pokus--omyl.

Petra Tulachová2. června 2025

Kotleta byla celkem dobrá, no medailonky z panenky jsem nevychytala ....suché, no žádný návod, doporučení, nechápu .... :(.

Žádný návod jak připravit zeleninu, maso, jak už tady píší ostatní, je to formou pokus omyl, což mě neskutečně zklamalo. Hranolky jak vařené, celkem dlouho se i dělaly a to byla opravdu jen slabá vrstva.

Celkem zklamání. Věřím, že umí fajn věci, ale chtělo by to návod, ani na netu jsem nic nenašla .

Registrovaný uživatel27. ledna 2025

Nerezová nádoba a mřížka, snadné čištění i obsluha. V

Pro mně poněkud chudý návod k obsluze. Mohlo by tam být například, jestli se dají přidávat/ ubírat teplota a čas za chodu. Nepříjemný zvuk označující konec i pípání při nastavování teploty a času. Uvítala bych alespoň stručný návod k jednotlivým funkcím

Celkově jsem spokojena.

Rainbof21. září 2024

Na hodnoceni je brzy ale; Dobre pece Zvlhcovaci funkce je super Steaky, ikea kulicky parada Je to formatem hrnec s otevíráním vika a zadny plastovy suplik!

Kratky kabel

Dobrá vec i kdyz trosku drazsi. Je treba skoda ze tam neni vicepatrovy drzak na peceni zeleniny v pare ale verim ze neco casem vymyslim :). Vyrobek hodnotim kladně doufam ze mi dlouho vydrží

Dana18. května 2024

S výrobkem jsem velmi spokojená. Hlavním kritériem při výběru byla pro mě absence nepřilnavého materiálu, v domácnosti nepoužívám žádný spořebič či nádobí s teflonem. Kvalitní zpracování, velikostně ideální pro čtyřčlennou rodinu. Více funkcí, které všechny využiji. Uvažuji o koupi dalších pomocníků do kuchyně od této značky.

Nic jsem neobjevila.

Jednoznačně doporučuji.

R.M.14. května 2024

prosklené víko ,snadné ovládání

"nerezový fritovací koš" není koš ,ale vratká trojnožka .Která nemá žádné uchycení a vypadne vám při vyndávání pokrmu. Hranolky se dělají delší dobu cca 25min. " hranolky po jednotlivých porcích" stěží jedna porce hranolek jinak spodní hranolky jsou jen uvařené. Konstrukčně se horký vzduch nedostane pod pokrm. Takže vše je opečeno jen svrchu. Na papíře se jeví úžasně, ale v praxi je to krám.

nedostatečný výkon ,konstrukčně špatně navrženo

f.kadlcek21. ledna 2024

Vynikající na vaření rýže. Ať už klasicky nebo i na sladko jako rýžový nákyp. Brambory v páře, na fritování i v kombinaci jsou také skvělé. O vánocích byl vynikající smažený kapr, ať už jako klasicky v trojobalu nebo bez obalení. Ohřívání párků nebo vaření či opékání klobás také nemá chybu. Nesmím zapomenout také na vynikající pečená kuřecí stehna. Ale zatím největším a nečekaným úspěchem byl kynutý houskový knedlík.

Nerezová nádoba je poměrně plytká. Uvítal bych, kdybyste měli v nabídce nerezovou mísu na vaření rýže a pod. Po delším hledání jsem našel odpovídající rozměr plytké misky až v kempinkovém nádobí.

Naprostá spokojenost, fritéza je pohledově skvělá, materiálově a dílensky nadprůměrná. Provoz tichý, obsluha jednoduchá a srozumitelná. Užitná hodnota díky fritování horkovzduchem, parnímu vaření a kombinací obojího máme doma malý ale účinný konvektomat. Doporučuji i přes vyšší cenu oproti konkurenci

Registrovaný uživatel23. října 2023

Tichý

Registrovaný uživatel28. května 2023

snad by byl výrobek dobrý, ale není návod na vaření - kuchařka!!! ( jednotlivé časy a způsob vaření) jde opravdu o pokus - omyl

Registrovaný uživatel3. března 2023

S výrobky G21 jsme byli až doposud vždy spokojeni, tento výrobek se ale příliš nepovedl, udělali jsme si v něm totiž zřejmě nejdražší hranolky na světě (viz. níže)...

První problém je v tom, že si koupíte multifunkční přístroj, v jehož návodu se dozvíte nápovědu pouze k tomu, jak v něm uvařit rýži. Všechny ostatní funkce si můžete vyzkoušet leda metodou pokus-omyl. Přestože je výrobek na trhu již déle než půl roku, výrobce k němu není schopný dodat alespoň kompletní návod, přestože je mu tato skutečnost evidentně známa... Druhý problém nastal po odstoupení od kupní smlouvy, dostali jsme jiný obsah předávacího protokolu než výrobce (lišil se v tvrzení zda došlo ke kontrole výrobku či nikoliv), servisní technik později zjistil poškození nádržky na vodu (tu jsme ani nepoužili, takže byla zřejmě poškozena už z výroby), takže nám byl dobropis ponížen o částku 720 Kč bez DPH. Začali jsme se tedy posléze pídit po tom, kde je naše nádržka, kterou jsme si takto nedobrovolně "zakoupili", od této chvíle reklamační oddělení opakovaně nereaguje na e-maily, naprostá neúcta k zákazníkovi na každém kroku ( výrobek prakticky bez návodu / neřešení pochybení přebírajícího technika / rozpory v předávacím protokolu / nereagující reklamační oddělení výrobce)...

Pokud máte rádi multifukční výrobky kde je v návodu zhruba popsána jedna funkce přístroje, nebo pokud si chcete udělat hranolky za necelých 900 Kč tak jste zde na správné adrese ;o)! V každém jiném případě si radši kupte cokoliv jiného...

Registrovaný uživatel8. února 2023

Řízky i hranolky jsou výborné. Stačí jen trochou potřít olejem. Velký a precizně provedený. Nerez provedení lze dát do myčky narozdíl od jiných materiálů, které se nedoporučuje tam dávat.

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Funguje jak má. Zatím vyzkoušeno jen párkrát.

Registrovaný uživatel26. ledna 2023

Horkovzdušná fritéza a parní hrnec zároveň

Pro přípravu většího množství hranolků (0.5 kg) by bylo třeba automatické promíchávání. Aby se udělali dobře tak je nutno dát jen jednu vrstvu, takže daleko méně.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

při použití páry jídlo není vysušené. Používám fritézu jednou až dva krát týdně.

zatím o nich nevím

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

šetrná a rychlá úprava stravy, více funkcí

chybí podrobnější návod (na co použít jednotlivé funkce, co všechno je možné připravit a jak), eventuelně recepty

Výborný kuchyňský spotřebič, kterému chybí podrobnější návod pro jeho plné využití.

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Zatím jsme vyzkoušeli pouze kapra na řízek, lžíce oleje, jednou otočit. Byli jsme překvapeni, křupavé řízky uvnitř šťavnaté na minimum oleje. Uvidíme jak udělá rýži a kuře.

Sice byl návod co všechno umí, ale jak použít na různé jídla jestli podložku nebo hrnec nebo obojí (rýže pára, kuře gril horkovzduch, řízek smažit) jsme se nikde nedočetli. Na druhou stranu, když jsem napsal na Pentu dotaz, tentýž den obratem odepsali na oba mé dotazy a popsali jak použít (děkuji). Ještě doladit návod s podrobným popisem jak použít při různých pokrmech, tak to bude za 1

První zkušenost, výborné

Registrovaný uživatel27. prosince 2022

Rodiče jsou moc spokojeni, jídlo v něm připravené je výborné

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Vybrala jsem si tento produkt, protože už mám doma i jiné spotřebiče této značky a jsem s nimi spokojená. S tímto produktem se teprve seznamují a zkouším co vše dovede, zatím to vypadá slibně. Používám skoro každý den. Uvítala bych menší kuchařku co a jak se dá připravovat mimo dané programy. Takovou nápovědu, tak musím zkoušet, pokus, omyl.

Zatím spokojenost, uvidíme jak bude fungovat dál.

Registrovaný uživatel4. října 2022

Je to super doporučuju