Zahradní domek Recenze G21 GAH 1300 340 x 382 x 205 cm

Recenze G21 GAH 1300 340 x 382 x 205 cm

Zahradní domky na nářadí v moderním designu se hodí do každé zahrady. Vstupní dveře jsou dostatečně široké, proto do domečku pohodlně uložíte své nářadí, zahradní kolečko i venkovní nábytek. Zahradní domek G21 GAH 1300 je vyroben z kvalitního profilovaného ocelového plechu. Povrch je pozinkovaný a má práškový nástřik.

hanakremenakova8. června 2025

Vše v pořádku. Krásný domeček .

Mužů jen doporučit !! Výrobek bez jediné vady . Je potřeba teda vše poradně pročíst a jet podle návodu . Manžel postavil sám .

kvetpa29. října 2024

Krásný, hezčí než obrázku

Super zahradní domek, vše v pořádku

Registrovaný uživatel22. srpna 2024

Návod, uváděné rozměry jsou rozměry střechy. Plech je opravdu tenký. Spojovací materiál je takřka na kus.

Za pár odpoleden jsem postavil sám.

j.kloucek.jk11. června 2024

Velky

Velmi slabe plechy v dodavce spatne drzaky strechy. Ale k pomeru ceny chapu ale cekal jsem malinko vic.

Priste zkusim neco jineho

DREAM WORK s.r.o.3. června 2024

Velký úložný prostor za rozumné peníze. Přesný návod na smontování, dobře označené díly. Zatím první bouřka - nezatekla ani kapka vody...

Doporučuji montáž minimálně ve dvou...

Varianta zelený
ursana8. března 2024

Musíte počkat. Ještě jsme to ani nerozbalili.

Musíte počkat. Ještě jsme to ani nerozbalili.

Varianta zelený
Registrovaný uživatel4. listopadu 2023

Celkový vzhled odpovídá popisu. Pevnost po celkovém dokončení se zda byt ok Prostornost- vyjma výšky.

- Dveře ležely na dně krabice - jsou prohnuté/polamané! Už dost na to o jak slabý material se jedná. - Je šílená skládačka a za mě zbytečně detailní popis montáže. - Naopak mohl byt ilustrovaný popis montáže zakrytí hřebene Nízká výška - ale s tím jsem do toho šel- spíš podnět pro výrobce - pro běžného uživatele je to o zranění se do hlavy.

Registrovaný uživatel22. července 2023

Velikost.

Dveře mohou být pevnější.

Celkově jsem spokojen domek splňuje to co má.

Registrovaný uživatel28. června 2023

vzhledově dobrý

složitá montáž

účel splňuje

Registrovaný uživatel7. března 2023

Na fotce a z dálky vypadá pěkně.

Byla moje chyba, že jsem při objednání přehlédl výšku domečku. Domeček je vhodný pro děti, protože dospělý může do domečku jen ohnutý. Domeček je opravdu malý. Opláštění domečku mi připadá hodně srandovní a nejlepší jsou dveře. Materiál opláštění bych přirovnal silnějšímu alobalu. Opláštění se šroubuje samořezným šroubkem, který se se skoro nemá do čeho zaříznout a často se protočí.

Koupě tohoto domečku byla moje životní chyba a nechávám si ho jen proto, abych viděl jakej jsem ..... a abych příště nekupoval levné věci.

Romanhudecc4. ledna 2023

Dobrý den prosím nemáte někdo návod na montáž moc moc prosím kdo by mě mohl poslat na meil romanhudecc@seznam.cz děkuji moc Roman

Registrovaný uživatel11. října 2022

Návod na sestavení ok

Chatrné, šroubky nejdou dotáhnout, pod těsněním na střeše zatýká

Už bych si to nekoupil

Registrovaný uživatel19. září 2022

Domek vypada pekne,sice montaz svepomoci na cely den..ale s tim se pocitalo.Druhy pry uz pujde rychleji.Nic nechybi,plechy jsou v poradku dorucene.Plna spokojenost a vyrizeni objednavky.Kuryr velice ochotny

Vse k naproste spokojenosti

Registrovaný uživatel11. září 2022

Prostorny, široké dveře, na dnešní ceny poměrně levný

Nízký, chtělo by to cca 20 cm vyšší, aby se vysoký chlap uvnitř nemusel hrbit.

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Přehledný návod Úplný obsah balení Vzhled Kvalita Dodání Balení

Dalo nám zabrat sundávání ochranné fólie - to byla výzva ;) Pro nižší postavu (vyšší osoba nad 163 cm musi dávat pozor)

S domkem jsme spokojeni, vypadá hezký

Registrovaný uživatel14. července 2022

Klady absolutně žádné.

Hromada zmuchlaneho poskrabaneho plechu, profily celé zkroucené. Laciná věc, plech na tolik měkký, že ho poškodí i to když se na něj špatně podíváte. Konstrukce na tolik lehká a měkká, že když přijde větší vítr už ho nikdy nenajdete. Stavbu musí provádět minimálně 3 lidé, kteří kterým je jedno že při stavbě během používání manuálu přijdou o rozum i nervy následný (odpočinek Praha Bohnice) Určitě nedoporučuji

Šmejd deklarován jako bůh ví co. Skutečná hodnota prodávané věci je možná tak jedna pětina. Finální užitná hodnota jsou možná jen plíšky, které by jste mohli použít jako krytinu nějakého lepšího a i byteknějšího materiálu, např dřevo, dřevěné desky a pod. Za mne jakožto řemeslníka co dokáže dost věcí v patřičné a dané kvalitě určitě ne!!! A totéž nedoporučuji ani obchodníka!!!

Registrovaný uživatel12. července 2022

*pro potřeby velké zahrady má ideální rozměry *venkovskou zahradu zkrášlí svým desingem ( tvarem ,imitací dřeva a pod) *není náročný na trvalé stavební úpravy zahrady prováděné zákazníkem *montáž zajistí dodavatel *půdorys poskytuje efektivní variabilitu umístění nářadí a strojů *snadný vjezd " rideru" *použití každodenní

*subtilní konstrukce je zřejmou nutnou daní za rozumné náklady na domek *překvapila mně trochu potřeba chránit zvenčí domek před jakoukoli aktivitou člověka ( neopírat ani hrábě) i přírody ( třeba padající šišky) *eventuální poškození se asi budou těžko opravovat

domek se plně osvědčil a plní funkce na něj kladené rodina i sousedé ocenili jeho vzhled a estetický přínos pro zahradu jsem spokojen

Registrovaný uživatel6. července 2022

Vzhledově hezký

Ten plech je příliš tenký

Registrovaný uživatel2. července 2022

Cena vzhled

Registrovaný uživatel29. června 2022

Velikost

Jednoznačně návod

Zakoupil jsem plechový zahradní domek G21 GAH 1300, hnědý + podlaha k tomuto typu domku, domek stojí a nakonec z něj mám dobrý pocit, nicméně Ten kdo psal a tvořil návod na složení popřípadě i zodpovědný či zodpovědná za systém tohoto zahradního domku...tak tito lidé by si měli vyzkoušet své vlastní výrobku složit či postupovat dle návodu, To je sakra výsměch všem kutilům a průměrně zručným lidem a jedním slovem masakr...takže když tyto lidi nazvu "duševně chorými" jsem ještě velice slušný. Jestli tito lidé mají klidné spaní tak nejsou normálně příčetnými jedinci :D Nakonec i chápu cenu 15000Kč za složení takového zahradního domu :D Takže zlepšit jak systém složení tak hlavně ten úchylný návod Pentě Zdar a Hodně úspěchu.