Recenze G21 BeEco Party kovová brčka 6 ks

Pořiďte si elegantní, odolné, stylové, a především ekologické slámky na pití z nerezu. V sadě najdete 6 zahnutých nerezových brček G21 BeEco Party o průměru 6 mm a délce 21,5 cm a kartáček na čištění. Nerezová brčka na pití mají několik zásadních výhod. Jsou určena k opakovanému použití, snadno se čistí, jsou bezpečná a můžete je mít všude s sebou.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Kovová brčka G21 BeEco Party jsou podle recenzí kvalitně zpracovaná a ekologická alternativa k jednorázovým brčkům. Uživatelé oceňují jejich vzhled a lehkost, ale někteří zmiňují obtíže při čištění vnitřní části. Ojediněle se objevila poškození při doručení, což však nesouvisí s vlastnostmi samotného produktu.

• Kvalitní zpracování
  • Ekologická alternativa jednorázových brček
  • Dobře vypadají
  • Součástí je štěteček na čištění
  • Lehká konstrukce
  • Obtížnější čištění vnitřní části brček
  • U některých kusů se objevila poškození při doručení

Registrovaný uživatel19. října 2023

Slušný produkt za slušnou cenu.

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Za mě super

Registrovaný uživatel19. června 2022

jedny byly úplně rozmačkaný jinak pěkný protože ty papírový stojí za houby

Registrovaný uživatel26. května 2022

kovová brčka jsou pravděpodobně v dobrá, ale co není od této firmy je v záporech

zajímavé je , že přijde dotaz na kovová brčka,ale nepřijde na vakuovací dózy, tak to si nezaslouží asi ani jednu hvězdičku . Koupil jsem celkem 6 kusů menších a jeden větší , kvalita plastu je velmi špatná, jeden je již napraský z boku a druhý na spodku. A to si dovoluji říct, že se vším jednám jak v rukavičkách. Reklamovat nemá cenu, dostal bych stejný produkt, tedy něco co stojí za (však všichni víme za co).

Nekupovat to a ať se firmě plní sklady,pak třeba začne někdo přemýšlet. Jinak mám od této společnosti hodně výrobků a se všemi jsem nadmíru spokojen,ale ne vždy vše je vše perfektní.

Registrovaný uživatel12. května 2022

Moje první kovová brčka Kvalitní Dají se čistit i uvnitř po celé délce (jde to trošku hůř ten vnitřek) Ekologické

Registrovaný uživatel12. května 2022

S brčky jsem velmi spokojená. Mám dobrý pocit, že šetřím přírodu.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Jsou lehká, kvalitně provedená, tenký štěteček na čištění.

Výrobek doporučuji

Registrovaný uživatel22. září 2021

používám hlavně na ledovou kávu a bavorák, lepší než jednorázové a hlavně mnohem lépe vypadají :-)

doufám, že dlouho vydrží