Pleťový krém Recenze FUTURE MEDICINE Plasmacreme 30 ml

Recenze FUTURE MEDICINE Plasmacreme 30 ml

Plasmacreme FUTURE je omlazující a vyživující krém se silným regeneračním účinkem. Po aplikaci se pleť výrazně hloubkově regeneruje, je lépe vyživená a vyhlazenější. Díky unikátní formuli (Regeneration Accelerator Formula čili formule pro urychlení regenerace) je pleť nastartována k vlastní autoregeneraci a hloubkové obnově. Pomáhá jí při tvorbě vlastního kolagenu a kyseliny hyaluronové.

Registrovaný uživatel8. února 2023

Používám necelé 2roky. Je lehký, dobře se roztírá. Má pleť patří mezi ty starší a s další péči mám pocit pozitivity.

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Po aplikaci se má pleť zlepšila, nemám červené flíčky na obličeji. Krém není mastný a krásně se vstřebá.

Používám dvakrát denně.

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

velmi příjemný krém

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

Lehky,hydratační,snadno roztíratelný krém, nedráždí pokožku.

vyšší cena

spokojena.doporučuji

Registrovaný uživatel24. října 2020

Na podkladě prezence tohoto krému na lékařské konferenci jsem si ho s nadšením objednala a čekala zázrak, který se nekonal.

Krém mi bohužel nevyhovuje, během dne se mi obličej zmastí kolem kořene nosu, na obličeji mi nevyhovuje

Hezká prezence, ale mne nenadchnul a ani neuspokojil