Mýdlo Recenze Friendly Soap Přírodní mýdlo na čištění obličeje s kakaovým máslem 95 g

Recenze Friendly Soap Přírodní mýdlo na čištění obličeje s kakaovým máslem 95 g

Friendly Soap Přírodní mýdlo na čištění obličeje s kakaovým máslem je čisticí, hydratační a vyživující mýdlo. Mýdlo je složeno pouze z čistých olejů a kakaového másla v poměru 1/3 kakaového másla, 1/3 kokosového oleje a 1/3 olivového oleje. Napomáhá při léčbě ekzémů a má silné hydratační účinky. Je vhodné pro všechny typy pokožky nebo pleti, avšak primárně je určeno pro velmi suchou a…

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

Ideální na moji alergickou pokožku. Je příjemné s pevnou konzistencí.

Registrovaný uživatel21. února 2022

málo a hlavně neškodných ingrediencí :-)

Registrovaný uživatel21. února 2022

Zatím nejlepší produkt na mytí obličeje, který jsem zkusila. Mýdlo dobře pění, ani citlivou kůži nijak nedráždí a nevysušuje, naopak je po umytí příjemná na dotek. Velice dobře čistí i problematičtější oblasti, u kterých často selhávaly i produkty od známějších kosmetických značek (bez přírodního složení).

Registrovaný uživatel24. září 2021

Pleť je po použití jemná a vláčná. Nedráždí kůži.

Registrovaný uživatel28. března 2021

Jsem ráda, že je to eko produkt a že je netestované a veganské.

I když jsem se snažila vybrat si nějaké nejvíce vhodné na suchou pleť, vysušuje mi obličej, ale možná se moc mydlím, těžko říct.

Asi bych znovu nekoupila, ale neřekla bych, že je to vyloženě špatný produkt, jen není vhodný pro mě.

Registrovaný uživatel9. ledna 2021

Naprosta spokojenost, pouzivam uz vic jak rok. Nepali, cisti, bez parfemace a temer neubyva. Skvele na ekzematickou pokozku.

michergeselova1. srpna 2020

Velmi dobrý a šetrný způsob čištění nejen obličeje. Decentní vůně

Žádný není

Registrovaný uživatel28. března 2020

Pouzivam párkrát do týdne na odlíčení ve sprše když jsem líná se odlišit "poctivě" vatovými tamponky a toho mýdlo přehnaně nevysušuje pokožku.