Těhotenské kalhotky Recenze Frida Mom Jednorázové poporodní kalhotky 8 ks S/L

Recenze Frida Mom Jednorázové poporodní kalhotky 8 ks S/L

Představte si jednorázové poporodní kalhotky, které nikdy neškrtí, netáhnou, a přesto krásně drží na svém místě. To jsou poporodní jednorázové kalhotky Frida Mom. V ničem se nepodobají síťovaným kalhotkám, které vám dají v porodnici a více než cokoliv jiného připomínají rybářskou síť. Kalhotky Frida Mom jsou vyrobené z velmi hebkého a příjemného materiálu, který je neprůhledný, pružný, přitom ale…

Registrovaný uživatel10. října 2024

Příjemné při nošení Pevné Vysoký pas

Odolnost

Vypadají pěkně, jsou pohodlné, hezky drží, netlačí nebo nesjíždějí. Za mě nejsou na první dny po porodu, ale spíše na později, když jste doma. Nejsou věčné. Čekala jsem, že vydrží více. Poměrně rychle se opotřebovávají.

Registrovaný uživatel22. října 2023

Pohodlný střih, velice pružné, ale drží na místě a nikde neškrtí. Vhodné i po císařském řezu. Cítila jsem se v nich hezky, což je v tomto kontextu dost zvláštní, ale cokoli, co po porodu zvedne sebevědomí se počítá.

Asi bych je nedoporučila při teplém počasí, nejsou tak prodyšné jako klasické síťované poprodní kalhotky. Při mazání jizvy po císařském řezu dochází k separaci jednotlivých vrstev (tři vrstvy, mezi nimi jsou zafixované tenké gumičky) a kalhotky přestanou pružit, asi se dobře nesnesou s mastným krémem.