Bivak Recenze Fox International Eos 2 Man Bivvy

Recenze Fox International Eos 2 Man Bivvy

Bivak Fox Eos 2 Man Bivvy Skin představuje ideální prostor pro neplánované nocležiště nebo jen jako přístřešek pro rybáře díky srolovatelnému přednímu panelu. Do bivaku se vejdou 2 spacáky nebo 2 lehátka standardních velikostí. Rybáře jistě potěší dvě pásky na suchý zip pro připevnění prutů. Klíčové vlastnosti - pro 2 osoby - voděodolná textílie - panel proti hmyzu - pásky pro připevnění…

veskabor19. ledna 2024

Bivak splňuje co jsem od něj očekával. Doporučuji dokoupit i plachtu přes bivak je potom ještě dokonalejší lepe izoluje chlad i horko. Vyzkoušeno jaro, léto, podzim, zima. Mám už třetím rokem a využívám dost nejen k vodě, ale i na výlety s rodinou. Zatím vše funguje jak má, zipy, tyče, atd. Za mě super.

Registrovaný uživatel17. října 2022

Super cena.

Registrovaný uživatel28. září 2020

Dostatečně prostorný, rychle postaven i zabalen.

Odvětrávací okno opravdu hodně chybí

s.jenik23. července 2020

Velký a prostorný i pro dvě lehátka maximální velikosti Perfektní poměr cena/výkon Spolu s přehozem bezkonkurenční

Registrovaný uživatel19. října 2019

Za málo peněz, hodně muziky. Kvalitní provedení, Postavení i s podlážkou cca 15 min. Testován na podzim pouhým uživatelem a dopadl na výbornou. Vítr, Déšť, Stabilita,Rosení Za mě, doporučuji přikoupit přehoz, více tepla,méně rosení, více ochrany bivaku (od klacíků,smůly) atd atd Stan pojme 2 velké luxusní lehátka s rozměry 220 x 105