Recenze Fox 60ins Brolly

Recenze Fox 60ins Brolly

Fox 60ins Brolly. Jednoduchý 60” deštníkový tvar s centrální odnímatelnou tyčí. Odolný polyesterový Khaki materiál (2000 mm voděodolnost). Ideální pro krátké denní vycházky, či ochranu návštěv na lovném místě.

tomkyrs16. června 2025

Velikost. Krásné se schovám i s věcmi. Kvalita. Mám ho krátce, ale přijde mi bytelný. Konstrukce i látka.

Šroub na utažení tyčky je moc dole. Jinými slovy minimální výška deštníku od země je stejná jak transportní délka což je nějakých 170 cm. Což je dost vysoko. Vyřešil jsem to tím, že jsem šroub uřízl a tycku upravil podle sebe. Teď je deštník super.

vitek.218. července 2024

kvalita

Registrovaný uživatel20. června 2023

Dobrá velikost,nepropouští vodu ani po dvou dnech vytrvalého deště.

S ohledem na velokost deštníku by měla být stojna mnohem bitelnější a asi ani hliník jako materiál na ni není úplně nejšťastnější volba.Nastavíte výšku aretovacím šroubem a když to má držet,máte na vnitřním dílu celkem velkou promáčklinu.

Registrovaný uživatel20. července 2022

Doporučuju všem.

Potřebuje držák.

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Velky prumer, naprosto splňuje, co jsem od nej ocekaval

Mozna nejaky doplnek pro zapichnuti do ztvrdle zeme

Vyborny kup, za ty penize luxusni :)

Registrovaný uživatel24. května 2021

Je velký

Už při sebemenším větru mám strach o tyč. Bytelný fakt není, je to jen otázka času, kdy ho budu muset nějak zpevnit/měnit. Proč transportní obal nemá poutko?!?! Jak to mám v ruce nosit? Mám toho málo k vodě? Tak obyčejná věc za pár korun a jak by pomohla..

Jako fajn věc, naštěstí jsem to bral spíš na slunce, než na déšť, ale v dešti (opravdu když přichází, tak většinou fouká) si to nedokážu představit.

Registrovaný uživatel31. srpna 2019

Prostorný.

Registrovaný uživatel15. července 2019

Zatím sem nic neoběvil

Možná o něco kratší tyč. A nvrtávácí kolik.

Jinak za mě super.