Recenze Foukneš do pěny - Radka Třeštíková (2020, brožovaná)

Recenze Foukneš do pěny - Radka Třeštíková (2020, brožovaná)

Psychologický portrét ženy prožívající náročnou životní situaci po rozpadu dlouholetého manželství. Po této zkušenosti hlavní hrdinka usedá do auta a vyráží bez cíle napříč Evropou. Nechte se vtáhnout do příběhu, který vás vezme až na konec světa. Klíčové vlastnosti - kniha úspěšné české autorky - ve stylu road movie - 256 stran Chytlavý román Foukneš do pěny - Radka Třeštíková Před něčím se…

Registrovaný uživatel7. června 2021

Vůbec jsem se nemohla začíst. Ztrácela jsem se v ději. Mám všechny knihy od ní přečtený, ale tuto jsem nedala :(

Registrovaný uživatel8. března 2021

Nezajímavé čtení...

Registrovaný uživatel1. března 2021

Knihu jsem přečetla, ale už bych se k ní nevrátila. Způsob psaní mi nevyhovuje a vůbec neplnil očekávání.

Registrovaný uživatel1. března 2021

čtivá , psychologicky laděná kniha

Registrovaný uživatel27. února 2021

jedna z nejlepších knih, co jsem v roce 2020 četla. hlavní hrdinku musíte pochopit i kdyby vám byla nesympatická, což ale není, osobně si myslím, že hořce každé čtenářce bude připomínat něco z jí samé nebo z jejího života

Registrovaný uživatel7. února 2021

První knížka od spisovatelky, která mě opravdu neoslovila, měla jsem problém dočíst do konce, jiné knihy mám moc ráda.

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

je to psycho

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Mám všechny knihy R. Třeštíkové, ale tato byla pro mne nejslabší.Z

Záleží na čtenářce, záměrně píši v ženském rodu.

renata kinská25. ledna 2021

Abych se nutila číst se mi ještě nestalo až doteď. Deprese,chaos......

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Musím říct, že tentokrát mě kniha neoslovila, příběh mě nezaujal a od půlky už jsem se musela do čtení nutit

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Žiaden klad... tak slabú knihu som už dávno nečítal.

Veľmi jednoduchá a prehnané vulgárna...bola som veľmi sklamaná .

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Občas trochu deprese, ale skvěle napsáno.

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

Kopila jsem jako dárek k Vánocům, který většinou předem přečtu. Tentokrát mně kniha moc nezaujala, zvláštně napsaná.

Registrovaný uživatel13. prosince 2020

Současný stav věcí

Na mě je to trochu hrubšiho zrna.

Dobře se čte, ale moc optimismu do života nedává. Kolem Vánoc raději změním žánr.

Registrovaný uživatel4. prosince 2020

Ctiva kniha, jako všechny od Radky Třeštíková.

Minimalne za začátku hodně zvláštní, přemýšlela jsem, zda ji mam vubec číst. Každopádně kniha asi pro damy, manzel by ji určitě nečetl.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

Od pani Trestikove jsem cetla vsechny knizky a libily se mi.Jen tato se mi cte hodne spatne. Je to depresivni knizka. Ctu ji uz asi dva mesice a za boha ji nemuzu docist.Jsem nekde v pulce. Snad bude druha pulka lepsi.

Zdeni Plavjaníková27. září 2020

Zmatená kniha o divných lidech. Precetla jsem stovky knih, ale tahle patří k těm nejhorším. Depresivní. Nejde se do ní začíst. Nedoporučuju.

Mám snad všechny knihy od autorky, ale tohle dílo mě zklamalo na celé čáře. Styl je rychlý, nesrozumitelný... vůbec jsem nechápala souvislosti. Za mě špatné, tuto knihu nemusím mít ve své knihovně.

Registrovaný uživatel25. září 2020

Bída

Registrovaný uživatel22. září 2020

Nějak mě nebere

Registrovaný uživatel6. září 2020

Depresivní čtení o divných lidech, kdo není v pohodě, nechť raději tuto knihu vynechá.