Vůbec jsem se nemohla začíst. Ztrácela jsem se v ději. Mám všechny knihy od ní přečtený, ale tuto jsem nedala :(

Nezajímavé čtení...
Knihu jsem přečetla, ale už bych se k ní nevrátila. Způsob psaní mi nevyhovuje
a vůbec neplnil očekávání.
čtivá , psychologicky laděná kniha
jedna z nejlepších knih, co jsem v roce 2020 četla. hlavní hrdinku musíte pochopit i kdyby vám byla nesympatická, což ale není, osobně si myslím, že hořce každé čtenářce bude připomínat něco z jí samé nebo z jejího života
První knížka od spisovatelky, která mě opravdu neoslovila, měla jsem problém dočíst do konce, jiné knihy mám moc ráda.
je to psycho
Mám všechny knihy R. Třeštíkové, ale tato byla pro mne nejslabší.Z
Záleží na čtenářce, záměrně píši v ženském rodu.
Abych se nutila číst se mi ještě nestalo až doteď. Deprese,chaos......
Musím říct, že tentokrát mě kniha neoslovila, příběh mě nezaujal a od půlky už jsem se musela do čtení nutit
Žiaden klad... tak slabú knihu som už dávno nečítal.
Veľmi jednoduchá a prehnané vulgárna...bola som veľmi sklamaná .
Občas trochu deprese, ale skvěle napsáno.
Kopila jsem jako dárek k Vánocům, který většinou předem přečtu. Tentokrát mně kniha moc nezaujala, zvláštně napsaná.
Současný stav věcí
Na mě je to trochu hrubšiho zrna.
Dobře se čte, ale moc optimismu do života nedává. Kolem Vánoc raději změním žánr.
Ctiva kniha, jako všechny od Radky Třeštíková.
Minimalne za začátku hodně zvláštní, přemýšlela jsem, zda ji mam vubec číst. Každopádně kniha asi pro damy, manzel by ji určitě nečetl.
Od pani Trestikove jsem cetla vsechny knizky a libily se mi.Jen tato se mi cte hodne spatne. Je to depresivni knizka. Ctu ji uz asi dva mesice a za boha ji nemuzu docist.Jsem nekde v pulce. Snad bude druha pulka lepsi.
Zmatená kniha o divných lidech. Precetla jsem stovky knih, ale tahle patří k těm nejhorším. Depresivní. Nejde se do ní začíst. Nedoporučuju.
Mám snad všechny knihy od autorky, ale tohle dílo mě zklamalo na celé čáře. Styl je rychlý, nesrozumitelný... vůbec jsem nechápala souvislosti. Za mě špatné, tuto knihu nemusím mít ve své knihovně.
Bída
Nějak mě nebere
Depresivní čtení o divných lidech, kdo není v pohodě, nechť raději tuto knihu vynechá.