Recenze Fortum 4770842

Profesionální kompaktní řezačka s rychle rozkládatelnou základnou a dvěma pojezdovými kolečky pro snadnější manipulaci. Jednoduché, nastavitelné hlavové uložení obsahuje 25 ložisek pro nekompromisně přesný a zároveň lehký posuv při řezání doplněný o pumpovací nádobku na olej k promazání. Nabízí možnost dokoupení a instalace přídavného laseru. Rozměry základny činí 1460 x 550 mm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Fortum 4770842 je řezačka s robustní konstrukcí a přesným řezáním, která za danou cenu nabízí slušnou kvalitu. Vyžaduje však úpravy a seřízení před použitím a má některé konstrukční nedostatky, které mohou ovlivnit její výkon. Po úpravách a seřízení však dokáže podat dobrý výkon.

• Robustní konstrukce
  • Vynikající lámání i silnější dlažby
  • Přesné řezání
  • Ložiska a mazání zajišťují hladký chod
  • Za danou cenu slušná kvalita
  • Prohýbající se základna způsobuje nedostatečné říznutí
  • Lámací nožičky na pevno mohou poškodit glazuru
  • Nutnost úpravy a seřízení před použitím
  • Z nádržky teče olej
  • Boční lišty nejsou ve stejné výšce jako hlavní stůl

Stenly.js18. ledna 2024

Protože se dělají čím dál větší dlaždice a moje řezačka je jen do 60 cm

Kvalitní řezačka za dobrou cenu

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Skvela rezacka za tu cenu. Vyhodou jsou loziska a mazani. Reze presne.

Srouby jsou povoleny. Je treba si s ni na zacatku trochu pohrat. Nastavit a dotahnout matice.

Registrovaný uživatel16. dubna 2023

Jeste jsem ho nevyzkoušel

Registrovaný uživatel6. května 2022

Perfektní řez, vynikající lámání i silnější dlažby.

Boční lišty by mohly být ve stejné výšce jako hlavní stůl.

Za tu cenu super.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

za tu cenu je to slušná řezačka

z nádržky teče olej :(

určitě jsou na trhu i lepší řezačky ale tahle se mi zamlouvala ... co ji používám jsem zatím spokojen tedy až na ten tečící olej z nádržky

Registrovaný uživatel4. září 2021

Robustní konstrukce. Řeže dobře... ale s velkým ALE!!!

Abyste mohli pracovat na nějaké řemeslnické úrovni..., musíte řezačku kompletně rozebrat a upravit. Strávil jsem s tím půl dne a nervy jsem měl u toho na pochodu. Křívě navařené krajní držáky s výřezy způsobí vychýlení lišty tak, že řez jde mimo podélnou osu základny. Přídavný laser a měrné stupnice nejdou proto použit. Základna má tvar profilu U, bohužel se uprostřed prohýbá směrem dolů, to způsobuje nedostatčné říznutí. Začnou totiž drhnout o dlaždici lámací nožičky. A ty jsou naprosto nepochopitelně na pevno.., to mohlo vymyslet jen pako. Vyřešil jsem to sundáním gum z nožiček, ale pak je buď nasadit zpět a nebo lámat bez nich. To ale může poškodit glazuru. Takže až to všechno převrtáte, vybrousíte, vycentrujte a správně nastavíte, řezačka bude řezat... A to dobře, ale je to opravdu za cenu velkého kompromisu a sebezapření..

Řeazčka došla v hrozném stavu, komponenty omlácené o sebe, oprýskaná barva. Krabice v dezolátním stavu. Až jsem pojal podezření, že jde o použitý kus. Technické provedení je naprosto lajdácké.. V první chvíli po prodělaném šoku jem chtěl výrobek vrátit. Ale po hovoru s eshopem jsem se trochu uklidnil. Paní mi vysvětlila, že dodavatel si těžkou hlavu s kvalitou dodávaného zboží nedělá a kurýrní služby na tom nejsou o moc lépe. Nakonec mi řekla, že mám být rád, že vůbec nějakou řezačku mám. V té době prostě opravdu nebyly a já ji potřeboval. Takže jsem vlastně vážně rád, co mi zbyde jiného... :-) Závěrem bych dodal, že z toho, co je na trhu v cenové hladině kolem 5 tis. k dispozici se jedná o nejlepší řezačku 1200 mm.. Ostatní řezačky jsou nestabilní, prohýbají se, nedá se doplnit laser. Zkrátka z kategorie průměrných až podprůměrných řezaček je tahle mašina prostě megastar. Ovšem po masivní pjerestrojke. :-)

Registrovaný uživatel21. června 2021

velklá

lechce fórová ale jinak udělá co má

koupil bych jí znovu