zatím nalisováno asi 30 matek M10 a vše je v pořádku

Nástavec Fortum 4770664 má smíšené recenze – někteří uživatelé chválí jeho snadné použití a zvládání běžných matic, zatímco jiní upozorňují na konstrukční vady a selhání při nýtování větších matic. Doporučuji zvážit jeho použití pro menší a méně náročné úkony, ale pro náročnější práci může být nespolehlivý.
zatím nalisováno asi 30 matek M10 a vše je v pořádku
pohodlná práce
Šmejd
Zdravím domácich kutilov. Konkrétne k tomuto produktu mám silné výhrady je dimenzovaný na nitovanie až M12 matíc, no nanitoval som 8 kusov matíc M12 podľa doporučených nastavení krutiaceho momentu na AKU vrtačku, dokonca o 1 stupeň nižšiu silu a trn na tomto zariadení sa utrhol. Takže ďakujem a naťahovať sa o vrátenie peňazí s nikým nebudem. Nechcem už od nich nič.
Z krátka, nie je to mechanicky (konštrukčne) doriešené.
Dobrý materiál
Bohužel po první nýovací matici se mi to to rozpadlo.
e-shop OK
výrobek KO
Možná náhoda
Rychlé nýtování bez námahy, super věcička
Pokud je málo místa, tak nelze nalisovat, jelikož lis + akučka je dost dlouhá, ale s tím jsem počítal.
Určitě doporučuji
Zatím odskoušno nýtvání matic M5,6 a 8. Snadá manipulace. Používal jsem k nýtování aku vrtačku.