Zatím tam kuna nebyla, ale je to krátká doba

Zatím tam kuna nebyla, ale je to krátká doba
Slysitelne,tak snad kuna utece
Funguje jak je popsáno. Jednoduchá montáž.
s instalací jsme měli problém
Myslím, že funguje jak má. V minulém autě kuny na návštěvě byly a od namontování tohoto odpuzovače už ne. Nyní jsem ho namontoval preventivně, tak snad nezklame.
Funkční, ověřeno na golf 8 v naftě. Bez odpuzovače opakovaně přehryzaný kabelový svazek do druhého dne. (firemní auto) Primitivní montáž.
Jde slyšet i když je to tichá verze.
Zatím funguje. Nic není orvané.
Mohly být delší dráty.
Zatím funguje jak má.
Nevím no dělá co má jestli funguje ukáže čas.
Snad bude plnit svuj ucel
Kratke kabely,bez radneho uchyceni k baterii,bez samolepicich pasek a na to ze ma byt tichy,je hodne slyset:-(
Celkove nic moc,uvidi se casem.
Malé rozměry přístroje se snadnou instalaci. Jeho funkcionalitu a naplnění očekávání mohu však hodnotit až z odstupem doby...
Po zapojení do auta funguje.Jestli odehnal hlodavce nevém.
Doporučuji výrobek.
Není slyšitelný
Měl jsem slyšitelný po stížnostech sousedů jsem musel vypnout. Neslyšitelný zatím funguje v motorovém prostoru nejsou stopy.
Kompaktní rozměry, automatické vypnutí dle chodu motoru.
Ze dvou kusů jsem do týden jeden reklamoval, ale došlo k výměně za nový kus a nemusel jsem zboží ani zasílat k reklamaci. Stačilo natočit jen video na telefon a poslat prodejci. Nový kus funguje více jak měsíc bez problémů.
Osobně bych ho dál doporučil.
zatím nehodnoceno, teprve budu instalovat
od použití se problém nevyskytl
Ještě jsem nezkoušel
Tichý má kolega a je spokojený. Kuna už mu do auta neleze
Zatím funguje, uvidíme
Ochrana před kunami,jak tvrdí výrobce.
Doufejme,že to bude fungovat.
Dobré, jednoduché