Hnojivo Recenze Forestina Zelená skalice 1 kg

Recenze Forestina Zelená skalice 1 kg

Vodou rozpustné granulované hnojivo má vysoký obsah síranu železnatého. Hnojením lze rychle odstranit příčiny akutního nedostatku železa v rostlinách. V kombinaci s dalšími výrobky (síran amonný, trávníkářský písek) lze použít také na hubení mechu a lišejníku v okrasných trávnících. Ráno nebo večer postřikem na list 2-4 g hnojiva/1 l vody, k potlačení mechu a lišejníku 6-10 g/1 l vody.

tomas.kalfus22. října 2025

Zbaví Vás mechu.

lubpet23. května 2025

prostě modrá skalice

j.parisova27. června 2024

Je velice účinný , opravdu ničí mech.

cervena.hanka15. dubna 2024

Jediný produkt co funguje na mech.

Měla jsem poznat dřív. Koupila jsem toho docela dost a pomáhá jen tohle, super :-)))

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

Podařilo se mi postříkat roztokem zelené skalice a močoviny stromy a doufám, že postřik zabere a příští rok to bude znát na kvalitě ovoce. Letos bohužel nebylo jednoduché "najít" 2 dny za sebou, kdy by nepršelo. Navíc jsem stromy i nabílila vápnem. Pokud to dopadne viditelně lépe, rozhodně to zopakuji. Skalice se dobře rozpouští, vyhovuje mi kilové balení, dobře se s tím manipuluje.

Je to běh na dlouhou trať s použitím na podzim a výsledkem v létě a opět na podzim. Doufám, že to bude znát.

Registrovaný uživatel5. dubna 2023

zatím jsem nevyzkoušela

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

používám ho na mech v trávníku. S u p e r

Registrovaný uživatel2. května 2022

Žádná Skalice mi nepřišla,asi to někdo zapomněl přibalit k těm deseti kilům sadbových brambor.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

používám proti mechu, účinný přípravek