Morime česnek
Jsme o.k

Morime česnek
Jsme o.k
Sulka plní to, k čemu je určena.
Sulka plní to, k čemu je určena. Pobavily mě tipy, na co se při psaní hodnocení produktu zaměřit. (Zjevně byly napsány AI.) Vtipný je následující bod: "Jak hodnotíte vůni a případné vedlejší účinky na okolní prostředí?" Na to bych odpovídám: Sulka plní to, k čemu je určena, ale vyloženě smrdí; tak hodnotím vůni. :-)
téměř neúčinkuje na háďátko zhoubné (proti kterému byla Sulka původně registrována), ale velmi dobře působí proti velmi rozšířenému roztoči vlnovníku česnekovému
Sulku už používám úspěšně mnoho let
Sulku používám k moření česneku před sázením.
Používám již mnoho let, výborná
Používám ji roky na postřik broskve proti kadeřavosti. Z dostupných prostředků se jeví jako nejúčinnější. Poslední dobou jí používám v předjaří na angrešt (stará odrůda Králíčka červený) s úspěchem proti americkému padlí.
Doporučuji vyzkoušet. Syn jí používá i na ostatní ovocné stromy (švestka, jabloň, hruška) a je spokojen.
Moření česneku, vynikající
Nejvhodnější postřik na vinohrad